„Românii sunt tâlhăriți cu știința și acordul celor de sus!” – Sorin Roșca Stănescu, la GOLD FM

Postat de pe 8 februarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul și fostul senator Sorin Roșca Stănescu a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Statul român este supus unei mizerii, iar nimic nu are nicio legătură cu trendul la nivel mondial”.

Sorin Roșca Stănescu susține că milioane de români ar fi fost jefuiți și nemulțumiți de situația prețurilor la energie. Acesta subliniează fapul că situația României nu ar avea legătură cu ceea ce se întâmplă în plan mondial. „Niște șmecheri locali, băieți deștepți, au profitat de pe urma unei crize globale pentru a proiecta această idee că noi, românii, am fi supuși unei crize energetice. Lucrurile nu sunt adevărate. Avem o criză, însă de lăcomie și hoție!” – este de părere jurnalistul.

În România energia este produsă de întreprinderile de stat în proporție de peste 80%, iar Sorin Roșca Stănescu consideră că dezbaterile din Parlament ar reprezenta doar o tragere de timp pentru prelungirea crizei. „Tot ce e de spus în acest subiect, s-a spus deja!” – a adăugat jurnalistul. „Statul român este supus unei mizerii! Românii sunt tâlhăriți cu știința premierului Ciucă, din inițiativa ministrului Virgil Popescu, care cred că-l are în spate pe Klaus Iohannis. Asta se întâmplă și cu acordul Partidului Democrat Social care nu reacționează în niciun fel, ceea ce este foarte grav!”

Prețurile din Ungaria

Cozmin Gușă spune cum prețurile cetățenilor din Ungaria ar fi mult mai ieftine decât în România. Numeroși locuitori ai orașelor de la graniță ar trece hotarele și și-ar face cumpărăturile de la vecinii unguri. De asemenea, și facturile acestora la gaz ar fi mult mai mici ca preț, ba chiar și de trei-patru ori mai mici.

„Singura soluție este dresarea unor dosare penale pentru acești băieți deștepți și înlocuirea lor cu niște oameni capabili cărora nu le este frică” – susține Sorin Roșca Stănescu.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background