Ce se află în spatele ședințelor foto profesionale?

Postat de pe 1 august 2021

În cadrul emisiunii ”Weekenduri Gold cu Jessie și Doru”, a fost invitată Crina Popescu, fotograf de profesie. De patru ani și-a deschis un studio foto și a transformat arta fotografiei într-un job full time.

Întrebată ”Ce fel de ședințe foto sunt în trend?”, Crina Popescu a afirmat că au luat amploare ședințele de familie. Chiar dacă în prezent toată lumea deține o cameră foto sau un telefon performant, volumul nu se compară cu calitatea. Oamenii își doresc să marcheze anumite momente importante, precum perioada sarcinii sau când bebelușul vine pe lume.

A doua nișă care s-a dezvoltat foarte mult în ultimul timp este personal branding. Potrivit Crinei Popescu, ședința foto de personal brand e menită să pună în valoare partea profesională. Scopul este ca persoanele care se promovează să fie prezentabile în social media.

La întrebarea ”Care este subiectul tău preferat în fotografie?”, Crina a afirmat că îndrăgește fotografia de produs și personal branding. ” Dar când spun fotografie de produs mă refer la acea zonă creativă în care au loc diverse efecte speciale. În genul acesta de proiecte, rolul meu ca fotograf este să pun produsul în cea mai buna lumină. Practic îi creez imaginea.”

Crina Popescu are o pasiune și pentru ședințele foto personal brand, deoarece îi place să lucreze cu antreprenori. Îmi place să cunosc oameni motivați care au îndrăznit să își urmeze visele, să își asume responsabilitatea propriei afaceri. Pentru mine, reușita oamenilor cu care lucrez este dovada pasiunii cu care îmi fac meseria.”

Emisiunea ”Weekenduri Gold cu Jessie și Doru”, se difuzează în fiecare sâmbătă și duminică la Gold FM, de la ora 9.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background