Cine este designerul român care participă la prezentările de modă alături de marile personalități din domeniu?

Postat de pe 31 iulie 2021

Autor: Maria Teodora Șuta


În cadrul emisiunii ”Weekenduri Gold cu Jessie și Doru”, a fost invitată Diana Caramaci, designer vestimentar și viitoare mămică. Este unul dintre creatorii de modă români ce ne reprezintă pe podiumurile internaționale de la Milano sau New York.

Diana Caramaci a participat în septembrie 2019 la Fashion Week la New York, iar în februarie 2020 la Milano. În cadrul celor două ediții, designerul român a avut de realizat 10 ținute, fiecare cu o temă diferită. Primul festival internațional la care Diana Caramaci a participat a fost în 2017 la Viena. În cadrul acestui eveniment, designerul a întâlnit oamenii din spatele celor mai celebre case de modă, precum Dolce & Gabbana.

În viitorul apropiat, Diana Caramaci se pregătește pentru sezonul următor, care începe în septembrie. De asemenea, are de onorat două invitații la prezentări de modă din Milano și Paris. Fiecare eveniment are cerințe diferite în ceea ce privește stilul creațiilor vestimentare. La Paris se cere confecționarea în stil haute couture, iar la Milano se urmărește o abordare vestimentară mai casual.  

Întrebată ce culori sunt in vogă în toamna anului 2021, Diana Caramaci a afirmat că nu rezonează cu această regulă. ”Nu merg pe principiul că se merge pe anumite culori. Fiecare în funcție de ce culori îi place.”

Emisiunea ”Weekenduri Gold cu Jessie și Doru”, se difuzează în fiecare sâmbătă și duminică la Gold FM, de la ora 9.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background