Ce s-a schimbat în România reală după plimbarea lui Klaus Iohannis cu barca la Comana?

Postat de pe 5 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Klaus Iohannis a ajuns miercuri, 4 august, în Parcul Natural Comana din județul Giurgiu. Președintele a declarat că prin vizita sa vrea să atragă atenția asupra importanței acestor zone naturale protejate.

În cadrul pastilei sale zilnice, Ion Cristoiu se întreabă „ce am câștigat noi, românii, de pe urma acestui eveniment? Doar s-a văzut: n-avem trenuri, și alea pe care le avem rămân ore întregi în câmp, iar directorul CFR nu-și dă demisia; Clotilde Armand a rezolvat acum toate problemele sectorului, iar acum vrea să se ocupe de Herăstrău și de Cișmigiu”.

„Avem un președinte care nu se duce la inundații, se duce să facă reclamă la un complex turistic” – a adăugat jurnalistul.

Ion Cristoiu consideră că președintele nu a înțeles problema schimbării climatice: „Această problemă nu se va rezolva plantând puieți. Asta au făcut-o toți și nu s-a întâmplat nimic. Este necesară o modificare a industriei, în așa fel încât să se treacă la o energie cât mai verde”.

„În schimb, Klaus Iohannis s-a plimbat cu barca. Ce folos a adus României reale?” – se întreabă jurnalistul. „Președintele unei țări poate influența un popor în bine, dar Iohannis este departe de asta”.

Pastilele lui Ion Cristoiu sunt difuzate în fiecare dimineață pe frecvența 96,9 MHz la ora 7. Înregistrările pot fi urmărite integral pe pagina de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background