Carmen Harra la Golden Hour: Putin dispare de pe scena politică, dar China va declanșa WW3!

Postat de pe 22 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În contextul actual, în care pare a se disputa un război rece prelungit între cele două mari puteri, Rusia și SUA, Carmen Harra a prezentat în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, viitorul conflictului ruso-ucrainean, vorbind totodată despre soarta lui Vladimir Putin, dar și despre posibila angrenare a altor state în conflict.

Sistemul politic, monetar, de sănătate, toate sectoarele statului vor intra în picaj liber în următorii ani, asta din cauză că omenirea se va fi confruntat până atunci cu multiple crize care vor decima unitatea interpersonală și vor zdruncina din temelii și ultimele fărâme de democrație sau de echilibru al statelor. Războiul este doar un soi de diversiune, menită să distragă atenția populației de la soarta cruntă ce o va îndura în viitorul apropiat dacă mai marii lumii nu-și potolesc setea de putere și de înavuțire. „Niciodată omenirea nu a fost atât de destructivă ca acum! Factorul de autodistrugere la nivelul conștiinței globale a umanității este absolut catastrofal!”, a punctat Carmen Harra la începutul emisiunii.

Astăzi, președintele rus a ținut un discurs la Moscova, abordând teme controversate, cel mai șocant fiind faptul că a anunțat că va renunța la pactul legat de armamentul nuclear. Pare că de acum înainte ne putem aștepta la orice de la Putin. Cu toate acestea, oricât de proeminentă pare figura liderului rus, Carmen Harra este de părere că „Putin va dispărea curând de pe scena politică”. Poporul se va răzvrăti împotriva lui tocmai pentru că a îndrăznit să încalce poruncile divine, atrăgându-și, practic, destinul fatidic. Pentru că nu i-au ieșit planurile de a se extinde până spre România și spre Georgia, Putin acționează acum din disperare, ultimul său resort fiind această strategie de a băga spaima în populație.

Adevăratul pericol pentru omenire ar fi reprezentat de China, care vine în forță din spate și care ar putea declanșa un nou focar de război prin faptul că are pretenția de a anexa Taiwanul, moment în care Carmen Harra prevede că se va declanșa al treilea război mondial. Acest groaznic eveniment este mai aproape decât ne-am aștepta, intuiția lui Carmen Harra transmițându-i că o astfel de escaladare deosebit de gravă a conflictului s-ar putea petrece chiar anul viitor.

Puterea divină care intervine în momente cheie pentru umanitate ar putea stopa conflictul ce a izbucnit anul trecut, dar se pare că anul viitor ne va pune în fața unei grele încercări: un nou război, de data aceasta generalizat, mult mai grav și mult mai periculos, conform spuselor lui Carmen Harra.

Este România vizată de tendințele furibunde de anexare ale lui Putin?

La momentul actual, România nu se află în pericol, războiul nu va ajunge pe teritoriul nostru. În schimb, Carmen Harra a explicat că intrăm într-o perioadă karmică de anul viitor, profund impregnată de energia celui de-Al Doilea Război Mondial. Pericolul cel mai mare este ca în următorii doi ani să izbucnească acest groaznic război mondial, care ar include toată planeta, inclusiv România și în special SUA și China. Continentul înconjurat de apă va fi singurul care va supraviețui, spune Carmen Harra, făcând aluzie la Australia.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background