Carmen Harra la Golden Hour cu Jessie: „Extratereștrii sunt printre noi de multă vreme!”

Postat de pe 25 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Omenirea este pusă la grea încercare. Pe lângă război, crize de toate tipurile, boli și frică la superlativ, mai nou trebuie să ne confruntăm și cu o posibilă invazie extraterestră; cel puțin așa vor să credem anumite voci din presa occidentală. În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Carmen Harra a demitizat acest subiect controversat și învăluit în mister, descriindu-i pe extratereștri ca pe niște ființe mai degrabă salvatoare decât distructive.

Pe fondul aparițiilor neașteptate a unor baloane de supraveghere sau chiar a unor OZN-uri în SUA, Republica Moldova și alte regiuni ale lumii, o parte din populația globală se întreabă dacă nu cumva asistăm la o invazie extraterestră. „Extratereștrii sunt printre noi de multă vreme! Sunt atât de bine dotați încât iau formă umană. Îți dai seama că cineva este extraterestru pentru când observi o genialitate de-a dreptul specială, lipsa emoțiilor, a fricii. Cei care vin printre noi mor foarte tineri. Dispar pe la vârste de 40-50 de ani”, dezvăluit Carmen Harra.

Extratereștrii cunosc mai multe decât știm noi și chiar pare să se adeverească teoria conform căreia de la ei ne-ar proveni toată tehnologia avansată. Carmen Harra susține că telefoanele sunt unul dintre dispozitivele primite în dar de la aceste ființe astrale. „Cum de s-a făcut trecerea asta bruscă spre digitalizare? Ei au forța de a implementa lucruri în noi. De aceea nu mai există conexiune interumană, se estompează emoțiile”, a explicat Carmen Harra. Intervenția extraterestră ne-a modificat tot sistemul de valori pe care îl urmam cu sfințenie înainte. Așa se explică profundele modificări psihologice, sociale, comportamentale pe care le-a suferit omenirea în ultima perioadă, spune Carmen Harra.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background