BOR a fost atacată de o rețea de ofițeri de informații și înalți prelați!

Postat de pe 9 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu, în calitatea sa de martor în dosar, a analizat cazul senzațional al falsului călugăr Cristi Călin, ce-a mobilizat presa o bună perioadă, prin prisma dosarului instrumentat și clasat recent de către Parchetul Constanța, unde se aduc acuzații halucinante inclusiv Patriarhului Daniel și Arhiepiscopului Teodosie.

La sfârșitul anului trecut, jurnalistul Ion Spânu s-a deplasat la Piatra Neamț într-o delegație, cu scopul de a elucida misterul lanțului de acuzații aduse de către faimosul Cristi Călin la adresa înalților ierarhi, dar și asupra unei serii de politicieni, fiind preluate declarațiile sale de către numeroase posturi de televiziune. Ion Spânu plănuise să se întâlnească cu părintele Țuțuianu de la Piatra Neamț pentru a afla mai multe detalii despre acuzațiile aduse de acesta la adresa Patriarhului Daniel. Aflând despre planul jurnalistului, din surse până astăzi necunoscute, Cristi Călin a sărit imediat să-i ceară acestuia permisiune să-l însoțească. Ion Spânu a refuzat și și-a dus până la capăt misiunea, demontând acuzațiile de pedofilie aduse la adresa Preafericitului Daniel, neexistând documente incriminatorii.

Acest personaj, Cristi Călin, devenit celebru peste noapte prin prisma aberațiilor pe care le emitea aproape zilnic, a avut îndrăzneala să-l dea dispărut pe Ion Spânu și a alertat poliția, în condițiile în care jurnalistul se afla în drum spre casă și poposise pe drum pentru a intra în direct la Radio Gold FM. Mai mult decât atât, a adus acuzații grave la adresa lui Ion Spânu, spunând că acesta ar fi complotat cu Arhiepiscopul Teodosie pentru a-l prinde pe preotul Țuțuianu în timp ce acesta ar fi luat mită la întâlnirea cu jurnalistul, acuzații complet nefondate. Același Cristi Călin l-a acuzat pe Arhiepiscopul Teodosie că l-ar fi otrăvit pe Moroșan-Olari Ioan, un preot din zonă care i-a fost și șofer.

A fost demarat un întreg proces în baza acuzațiilor deosebit de grave pe care le-a făcut Cristi Călin, atât cele menționate anterior, cât și alte incriminări despre posibila implicare a preoților sau înalților ierarhi în acte de homosexualitate sau pedofilie. Instanța a hotărât că toate afirmațiile numitului Cristi Călin au fost făcute cu rea credință și că au indus în eroare organele judiciare, în special în cazul declarării jurnalistului Ion Spânu drept dispărut.

Cristi Călin a primit drept la replică în cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, iar din declarațiile sale reiese că a fost împins de la spate în demersurile sale de către un ofițer al SRI. Concluzia logică ar fi că acest personaj este pus la muncă de către o rețea ce are ca interes principal destabilizarea Bisericii Ortodoxe Române.    

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background