Femeia judecător care a decis că un copil își poate da acordul pentru un act sexual 

Postat de pe 8 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Favorizarea infractorilor chiar de către unii judecători în cazurile grave de abuzuri asupra minorilor a fost tema abordată de Iosefina Pascal în ediția de miercuri a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM.

Doamna Lia Savonea este judecătoare la CSM, e șefă la Curtea de Apel București și candidează la funcția de președinte la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ).

„Cum e posibil ca o femeie, judecătoare, să dea condamnare cu suspendare, ghiciți cât?, 8 luni, unui bărbat de 41 de ani care și-a violat nepoata de 13 ani? Vorbim de viol, act sexual cu un minor, incest. Tu, femeie, bugetar de lux, lipsită de orice fărâmă de empatie, să hotărăști așa ceva? E opinia mea, poate prea dură, dar cine zice că așa ceva e normal ar trebui să se ducă cel puțin la psiholog, dacă nu chiar la pușcărie pentru favorizarea făptuitorului, asta e încadrarea juridică”, a relatat plină de revoltă jurnalista.

E înfiorător și total greșit, la nivel uman, dar și juridic. Nu e un caz izolat în România, există și un alt caz al unei fetițe din Vaslui, de 12 ani, violată în grup de niște derbedei, caz în care judecătoarele, deci femei, au zis că biata fetiță și-a dat consimțământul!? Nu există așa ceva! Minorii nu au capacitate juridică, așa spune legea, lege pe care aceste femei-judecători ar trebui să o viseze, să o aplice! Nu mai vorbim aici de lipsa componentei umane, de lipsa empatiei.

Un a treilea caz năucitor în care s-a dispus pedepsirea unui nenorocit de pedofil cu amendă penală este acela în care magistrații au decis că o fetiță de clasa a 4-a are discernământ și poate consimți că poate face sex cu un bărbat care putea să-i fie chiar bunic și care a instigat și alți 5 bărbați să comită aceeași faptă.

Nu se poate așa ceva, ca tocmai acești magistrați care beneficiază de avantaje imense din partea statului și a societății în general și care au menirea să apere cu orice preț mai ales pe cetățenii cei mai expuși și mai vulnerabili, copiii, să treacă de partea unor nenorociți de infractori prin hotărârile lor aberante și total lipsite de suflet.

Artista Lena Birgitta Cronqvist Tunström a expus pe coridoarele de la Bruxelles opere macabre cu copii, lucrări cu minori abuzați, legați, lucruri oribile, îngrozitoare. E o nouă tendință transumanistă promovată de unii indivizi bolnavi care chiar au îndrăznit să sugereze că pedofilia ar trebui legalizată! Aici am ajuns, dacă niște oameni și cu atât mai grav niște judecători au îndrăznit să spună că e normal să violezi copii.

„Cum e posibil să promovezi așa ceva? Nu sunt critic de artă, am respect față de artiști, dar, în principiu, când văd cum prin artă se promovează acte de violență, de pedofilie, acte de brutalitate asupra copiilor și nimeni nu pare deranjat de acest lucru, încep să-mi pun întrebări serioase, așa cum ar trebui să se întrebe oricine”, încheie Iosefina Pascal cu indignare.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background