„Big Brother, doar că în Sectorul 6 și la Câmpulung” – Iosefina Pascal, la Gold FM

Postat de pe 27 ianuarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Lupta împotriva mafiei și corupției nu se termină cu câteva camere de supraveghere. Trebuie să intervină legea și justiția, iar abordarea să fie ca la carte”.

Orașul Câmpulung Muscel va urma să fie supravegheat 24 de ore din 24. Asta pentru că peste 1000 de camere de supraveghere vor fi instalate în cele mai importante locuri din oraș pentru combaterea agresiunii sau a oricărei fărădelegi. “Punem în tot orașul camere de supraveghere, și nu numai atât, o să facem un dispecerat inteligent care va avea practic o detecție, de exemplu, de agresivitate asupra unui copil, un geam spart și așa mai departe, care îți indică automat că s-a întâmplat ceva rău într-un punct, și în momentul acela poliția locală are niște gadgeturi prin care primește notificări instantaneu” – declară Elana Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel din partea Uniunii Salvați România (USR) pentru ProTV.

„În Câmpulung duduie criminalitatea organizată, dom’le!” – observă Iosefina Pascal, cu ironie. „Sau poate mă îndoiesc eu, cine știe? Suntem, totuși, într-o situație mai delicată, de când cu pandemia și cu măștile acestea faciale. Cei care săvârșesc diferite fapte uzitează din ce în ce mai mult de acoperirea această la nivelul feței”.

„Avem camere, dar unde e legea?

Jurnalista Gold FM susține că aceste camera pot fi instalate pentru a supraveghea ce se întâmplă, însă degeaba dacă legea nu se aplică acolo unde ea ar trebui. Aceasta dă exemplul recent din Bolintin Vale, județul Giurgiu. Acolo existau cemere de luat vederi care au surprins incidentul când un șofer de autobuz a fost ucis. Starea de fapt și datele problemei nu ar fi fost schimbate de prezența acelui dispozitiv.

„Unde rata de criminalitate este crescută, regulile sunt simple. Este esențial să se aplice legea, iar judecătorii să judece pertinent” – susține Iosefina Pascal. „De asemenea, procurorii au datoria să întocmească cum trebuie dosarele astfel încât să nu pice în camera preliminară, să nu fie clasate. Dar, cum știm cu toții, acolo unde justiția își face treaba, poliția nu și vice versa. Se acoperă unii pe alții, fiind unii dintre ei șefi în cârdășie cu astfel de rețele”.

Împânzirea Sectorului 6 cu camere de supraveghere

Un plan asemănător precum cel al Elenei Lasconi l-ar avea și primarul Sectorului 6 din Capitală, Ciprian Ciucu din partea Partidului Național Liberal (PNL). Acest proiect cu camerele de supraveghere ar costa 39 de milioane de lei, cu toate că această parte a Bucureștiului ar fi deja dotată cu numeroase astfel de dispozitive. Jurnalista GOLD FM vede o posibilă legătură între aceste două achiziții, din București și din Câmpulung Muscel fiind vorba, în fapt, despre supravegherea cetățenilor, a companiilor sau a punctelor de maximă aglomerare urbană.

Mai multe despre neregurile primarului de la Sectorul 6 puteți citi AICI și AICI.

„Ce înseamnă gata opt milioane de euro pentru siguranța cetățeanului, nu-i așa?” – se înteabă Iosefina Pascal. „Dar domnule Ciucu, când șeful poliției locale face abuz de putere și folosește resursele statului în interes personal, cu ce mai ajută camerele de supraveghere? Degeaba se pun camere dacă poliția din Sectorul 6 nu-și face treaba pentru că ați umplut-o de pile și de prieteni”.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului
  1. Aly Aly   On   31 ianuarie 2022 at 16:56

    Camerele de supraveghere au alt substrat. Substratul creditul social din China. Mama voastra de comunisti . Bine ca l-am omorat pe Ceausescu ca ne asculta. Fatuca Lasconi are scoala protv globalista sorosista la baza.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background