Banii cetățenilor irosiți de TVR pe o emisiune de promovare a… creatorilor de conținut online

Postat de pe 24 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă” de la Radio Gold FM, Andrei Gușă a anunțat că fiul comentatorului sportiv Cristian Țopescu va avea o emisiune la TVR cu un buget de aproximativ 60 de mii de euro, pentru a promova… „meseria” de creator de conținut online.

Sebastian Felix Țopescu va fi moderatorul unei noi emisiuni de la TVR, „Creatorul de vise”, dedicată publicului tânăr, după cum a prezentat digifm.ro. Este vorba despre o emisiune cu 11 ediții, cu o durată de aproximativ 50 de minute fiecare. Sebastian Felix Țopescu este fashion editor și stilist.

Libertatea a extras din nota de fundamentare pentru emisiunea Creatorul de vise: „Ne dorim un prezentator ancorat în această zonă, de creator de conținut online, care să atragă un alt segment de public la TVR1 şi să realizeze un program de televiziune, completat de o succesiune de postări online. Din tot ceea ce a realizat până acum şi datorită numărului mare de urmăritori pe care îi are în zona de online, cel mai potrivit pentru rolul de gazdă a emisiunii este Sebastian Felix Ţopescu”.

Totuși, un post de televiziune de o asemenea anvergură cum este TVR promovează niște valori cel puțin discutabile. De când acest titlu de „creator de conținut online” s-a transformat într-o reală meserie? TVR-ul funcționează și din banii contribuabililor și aceștia și-ar dori mai degrabă să urmărească emisiuni care promovează cultura și tradițiile românești.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background