AUR a întrecut PNL în măsurătorile sociologice, PSD poate pierde primul loc până la europarlamentare

Postat de pe 24 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Marius Ghilezan a analizat inversiunea neașteptată de pe podiumul scorurilor electorale. În sondaje, PSD-ul încă este partidul lider care le domină pe celelalte cu un scor de aproximativ 30%. În schimb, pe locul al doilea în sondaje nu mai apare PNL, ci AUR, o lovitură direct în plexul liberalilor.

Jurnalistul Marius Ghilezan și-a început analiza cu scorurile înregistrate de partide chiar la București, în capitală. Acesta a caracterizat situația ca fiind absolut dezastruoasă, cu un PNL în dreptul căruia oficial apar aproximativ 20 de procente, în timp ce în realitate nu trece de 14. Se pare că marea problemă a liberalilor este că vânează electoratul din capitală și nu pot să-și construiască o strategie de lucru pentru că sunt prinși în mrejele capitalei, potrivit spuselor lui Marius Ghilezan. Există posibilitatea ca AUR sau o formațiune similară să fie pe primul loc la alegerile europarlamentare de anul viitor, urmat de PSD și PNL pe locurile codașe.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background