EXCLUSIV GOLD FM | Vicepremierul Chinei în vizită la București

Postat de pe 24 aprilie 2023

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Radio Gold FM, Cozmin Gușă a anunțat că unul dintre vicepremierii Chinei va ajunge la București zilele acestea, începând de mâine.

Nimeni nu anunță această vizită deosebit de importantă, de frica partenerului american. Interlocutorul principal va fi Hunor Kelemen, liderul UDMR. În acest context, profesorul Mircea Coșea a avertizat că România se apropie cu pași repezi de faliment și de incapacitatea de plată, motiv pentru care are nevoie urgentă de investiții.

„Această vizită va avea preponderent elemente de natură economică. Chinezii au mare nevoie de investiții în Portul Constanța. Au nevoie să livreze mărfuri pentru care acum nu mai au alte piețe. Este vorba despre echipament modern de căi ferate, și nu m-ar mira să aibă propuneri și în legătură cu înființarea unor centre de cercetare. În orice caz, un vicepremier nu vine într-o țară ca România dacă nu există interese foarte importante și mă îndoiesc că sunt interese de natură politică”, a declarat profesorul Mircea Coșea.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background