Au ajuns extratereștrii în Parlamentul Mexicului – imagini de noaptea minții

Postat de pe 13 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza        

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat în exclusivitate știrea momentului: mexicanii au fost vizitați de extratereștrii…

În Congresul american au tot fost prezentate în ultimele luni fel de fel de dovezi care ar atesta faptul că tehnologia extraterestră există și este folosită de către companiile militare pentru a ucide oameni. De la conspirații, astfel de informații au ajuns să fie știri oficiale, fiind susținute de dovezi invocate de oficiali americani și de videoclipuri sau poze declasificate care atestă această prezență a extratereștrilor printre noi. Interesant este cum aceste OZN-uri apar doar prin SUA și cum a început să se rostogolească acest subiect în presă exact în această perioadă.

Au apărut lunile trecute filmări din America de Sud, de undeva din sălbăticie, în care a fost filmat un extraterestru, scenariul videoclipului părând desprins din filmele SF. Recent, în Congresul Mexicului au fost arătate în fața publicului două cutii ce conțineau trupurile mumificate a două entități ce păreau a fi extraterestre sau cel puțin așa au fost prezentate. Aceste cadavre ar fi fost găsite în niște mine din Mexic, unde extratereștrii ar fi trăit sau încă trăiesc. Este suspect modul în care astfel de informații, catalogate anterior drept conspirații, apar din senin și sunt mediatizate și chiar prezentate în cadrul unor întâlniri oficiale.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background