Andrei Diaconu la Golden Hour: Se dorește introducerea unui nou lockdown în toamna aceasta!

Postat de pe 14 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, consultantul spiritual Andrei Diaconu a vorbit despre previziunile toamnei acesteia, ce marchează începutul noului an școlar, un început anevoios și umbrit de problema drogurilor și de hibele sistemului de învățământ, dar și începutul unei noi crize generate de zvonul unei noi pandemii. 

Problemele climatice și accidentele cu care se confruntă anul acesta omenirea vor fi amplificate în anii ce urmează. Toate calamitățile care se abat asupra noastră nu sunt decât rezultatul energiilor negative scoase la suprafață după ce au fost înăbușite în ultimii ani, potrivit explicațiilor oferite de Andrei Diaconu în cadrul emisiunii. De aceea este esențial ca fiecare dintre noi să își păstreze umanitatea și să se străduiască să facă față tuturor schimbărilor și tensiunilor cu răbdare, calm și bunătate. Credința și iubirea ne pot salva.

Toate aceste evenimente nefaste care s-au petrecut în România sunt menite să ne învețe că trebuie să ne schimbăm și să luăm măsuri. Vibrația României este destul de ridicată, ceea ce ne ajută să trecem mai ușor peste dificultăți. Andrei Diaconu a recomandat cetățenilor să se oprească din a se victimiza și din a vorbi negativ despre România. Românii trebuie să învețe să manifeste recunoștința și să devină mai optimiști, pentru că altfel riscăm să atragem numai rele și să fim pedepsiți de către Univers pentru mentalitatea negativistă.

Tinerii care apelează la consumul de droguri sunt adeseori persoane care suferă, care nu s-au bucurat de căldura dragostei părintești, care trec prin stări de depresie, iar Andrei Diaconu a sfătuit societatea să nu marginalizeze astfel de persoane, ci să încerce să le ajute să iasă din abisul în care nu au dorit să ajungă, dar în care au fost atrase. Este clar că dincolo de mirajul prosperității și al bunăstării pe care societatea zilelor noastre le mimează, tinerelor generații le lipsesc cu desăvârșire valorile, ceea ce le debusolează în drumul lor prin viață. Modelele lor sunt în principal preluate de pe social media, din acest univers fals al rețelelor de socializare, totul se face în grabă și nu mai există răgaz pentru deconectarea de lumea digitală, pentru socializarea reală, pentru natură și pentru limpezirea gândurilor. Până în 2032, urmează o perioadă de mari schimbări care ne vor afecta puternic pentru a ne învăța să revenim la valori și să ne reechilibrăm. Pentru cei care se confruntă cu o dependență, Andrei Diaconu a recomandat un exercițiu de purificare ce presupune întinderea palmelor în față și rostirea următoarei mantre de 3 ori: „Cer ca sufletul meu să vină acum în palmele mele, curat, de oriunde a fost lăsat de bună voie sau luat cu forța, să vină acum în palmele mele”.

Toamna aceasta intrăm în faza incipientă a unei noi pandemii, potrivit spuselor lui Andrei Diaconu. De luna viitoare este posibil să apară deja restricții, urmând ca în decembrie să se dorească introducerea unor noi lockdown-uri și chiar recomandarea administrării celei de-a patra doze de vaccin. Pe lângă problema sanitară, războiul din Ucraina va continua, însă România nu va fi afectată. Bucățile de dronă aterizate pe teritoriul nostru nu reprezintă nimic altceva decât o diversiune care să distragă atenția populației de la problemele grave, cum sunt introducerea obligativității vaccinării și neputința guvernanților în lupta împotriva drogurilor.

Tot în această perioadă, biserica va fi atacată crunt. Andrei Diaconu prevede că Papa nu va mai avea mult de trăit, iar cel care-i va succeda va dori reformarea și unificarea religiilor, ceea ce va zdruncina instituția bisericii. Credința, însă, nu poate fi cutremurată și ar trebui conservată.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background