Astrologul Nicoleta Ghiriș oferă previziunile pe lunile septembrie și octombrie 2022

Postat de pe 13 septembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour”, prezentată de Jessie Baneș, a fost invitată Nicoleta Ghiriș, astrolog, pentru a dezvălui previziunile pentru lunile septembrie și octombrie ale anului în curs.

De pe data de 1 septembrie și până pe data de 26 septembrie se activează energia lunară specifică lunii în curs. Energia centrală a lunii septembrie se axează pe ideea de învățătură și de iubire. Acest lucru înseamnă că luna septembrie poate aduce energie benefică în ceea ce privește relațiile, poate aduce proiecte noi din care oamenii să învețe lucruri noi și interesante. Totodată, pot apărea și probleme cauzate de stres, mici șicanări cu cei din jur și ar fi bine să fim precauți la investițiile de pe parcursul acestei luni.

Luna septembrie este luna cocoșului de pământ, ceea ce înseamnă că noile proiecte și cursurile sunt la loc de cinste. Trebuie să fim atenți la lecțiile de viață ce ne vor ieși în cale pe parcursul lunii, iar fiecare zodie în parte va fi afectată pozitiv sau negativ de energia lunii în diferite domenii.

Previziuni pentru fiecare zodie – luna septembrie

Așadar, șobolanul se află sub semnul unei energii de multiplicare. Această energie poate să le influențeze zilele nativilor șobolani în bine sau în rău. Deși este o energie slăbită într-o oarecare măsură, ea poate alimenta și energia de prosperitate anuală, rezultând de aici mai mult noroc la bani. Nicoleta Ghiriș atrage atenția ca nativii șobolani să aibă grijă la conflictele dintre generații și să se înconjoare de nativii maimuță pentru protecție. Culorile reprezentative pentru luna aceasta sunt albastrul și negrul.

Bivolul va trebui să aibă grijă la câștigurile de care are parte, să nu cumva să aducă pierderi pe alte planuri. Există o energie a pierderii care poate afecta nativii bivol și de aceea trebuie să fie foarte precauți. Nu este o lună potrivită pentru a lua sau a da bani cu împrumut. Este bine să se înconjoare de nativi șobolani, iar culorile pe care ar trebui să le adopte sunt tot albastrul și negrul.

Pentru tigru este recomandat să aibă grijă la pierderile materiale. Prietenii tigrului sunt nativii cal. Iepurii trebuie să aibă grijă mare la sănătatea lor și să adopte principiul „mai bine previn decât să tratez”. Există și o combinație energetică ce îi predispune pe cei căsătoriți la stres emoțional. Nativii iepure trebuie să-i țină aproape pe nativii capră. Culorile dominante sunt griul sau albul.

Nativii dragon au parte de certuri sau dispute destul de puternice. Ar fi bine ca aceștia să-și păstreze calmul și să aibă grijă la tonul vocii, să fie mai temperați și diplomați. Există persoane care vor dori să-i ajute fără un motiv anume, dar există și persoane nesincere care vor dori să intre în viața lor. Pot apărea probleme în relația de cuplu. Dragonii trebuie să se asocieze cu cei din zodia cocoș și să poarte verde și kaki.

Șarpele este sub semnul unei energii similare, o energie a certurilor. Asemănător dragonilor, șerpii ar trebui să aibă grijă la comportamentul lor și să nu dea curs provocărilor. Caii au parte de popularitate și prosperitate. Apar totuși câteva blocaje pe alocuri, pentru că energia lunară nu este cea mai benefică lor.

Nativii capră vor avea succes în ceea ce întreprind, iar cei singuri s-ar putea să-și găsească jumătatea. Ei trebuie să stea aproape de nativii cal. Maimuța va avea succes și ar fi bine să îi aibă alături pe nativii șobolan. Cocoșul poate avea parte de un soi de revitalizare luna aceasta, pentru că energia lunară îi ajută să-și recapete forțele. Pot apărea și ușoare accidentări, de aceea este recomandat să aibă grijă la obiectele ascuțite.

Problemele financiare ar putea plana asupra nativilor câine. Trebuie să se ferească de disputele pe teme legate de bani. Nicoleta Ghiriș recomandă o atenție sporită la posibilele accidentări. Mistrețul trebuie să aibă grijă la condus.

Ce ne rezervă luna octombrie?

Luna octombrie vine cu o energie centrală puternică pe planul pierderii prosperității. Este o lună a câinelui de metal și trebuie să fim foarte atenți la intuiție și la mesajele subconștiente pe care ni le transmite creierul. Este o lună dedicată competitivității, dar atenție la relațiile cu cei din jur și la tendința de a ne consuma mult prea mult.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background