Astrolog Nicoleta Ghiriș la Golden Hour cu Jessie: Previziunile lunii noiembrie 2023

Postat de pe 17 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Nicoleta Ghiriș a prezentat care sunt previziunile lunii noiembrie pentru fiecare zodie în parte.

Din punct de vedere energetic, luna noiembrie a început de pe data de 14 octombrie și va ține până pe data de 13 noiembrie. Această perioadă vine încărcată cu o energie a multiplicării care ne poate afecta atât pozitiv, cât și negativ. În centrul caselor și birourilor se recomandă folosirea culorilor de pământ, care vor echilibra energia de multiplicare. Putem deschide noi afaceri.

Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte – Zodiac Chinezesc

Nativii Șobolan trebuie să fie mai precauți luna aceasta și să aibă grijă să nu se accidenteze. Aveți grijă și în trafic! Vă puteți folosi de culorile de metal pentru a diminua energia de multiplicare negativă de luna aceasta, iar sprijinul vă va fi oferit de către nativii Dragon și Maimuță.

Este posibil ca Bivolii să intre în certuri sau conflicte luna aceasta, în special cu superiorii sau cu profesorii. Bivolii trebuie să se păzească de furturi și jafuri. Se vor simți răniți de lipsa de susținere. Ajutorul le poate veni de la nativii Șarpe, iar culorile recomandate sunt cele de apă.

Tigrii trebuie să fie diplomați luna aceasta. Atenție la pierderile de bani! Se recomandă folosirea culorilor de apă, iar ajutorul poate veni de la Mistreți.

Iepurii se află într-o perioadă în care vor suferi fie pierderi financiare, fie le va fi afectată sănătatea. Pot folosi culori de apă pentru a se proteja, iar prietenii lor secreți sunt Câinele și Capra.

Dragonii vor ieși din zona de confort luna aceasta, dezvoltându-se pe toate planurile dorite. Dragonii trebuie să rămână precauți și să își tempereze comportamentul. Astrologul Nicoleta Ghiriș a recomandat folosirea culorilor de pământ și apropierea de nativii Maimuță.

Șarpele se va bucura de prosperitate luna aceasta. Purtați culorile de pământ pentru a vă spori energiile benefice.

Caii vor avea parte de experiențe inedite în luna noiembrie: se pot îndrăgosti, pot să participe la cursuri ce îi vor ajuta în viitor, își pot manifesta talentul prin scris. Culorile de pământ vor potența energiile pozitive.

Nativii Capră se bucură de ajutor divin. Energia lunară va încerca să-i saboteze, însă culorile de metal îi pot ajuta să-și atingă obiectivele mai ușor.

Nativii Maimuță vor avea parte de mult noroc luna aceasta: le va fi crescut salariul sau vor fi foarte activi în plan social. Sunt benefice culorile de metal, iar ajutorul poate veni din partea Șerpilor și Dragonilor.

Cocoșii ar trebui să facă investigații sau controale la medic pentru a dezamorsa energia de îmbolnăviri. Culorile de metal și ajutorul de la nativul Șarpe îi vor susține din punct de vedere energetic.

Câinele este vedeta lunii și se va bucura de energia lunară. Nativii Câine vor avea parte de succes, dar trebuie să aibă grijă la sănătate și să-și conserve resursele. Culorile de metal îi pot ajuta foarte mult.  

Mistreții vor avea parte de succes și împliniri, dar trebuie să-și dozeze bine energia și eforturile. Culorile de metal îi vor ajuta.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background