Jessie, declarații explozive despre concertul cu Chris Norman:„Nu vom cânta manele!Dacă nu iubiți muzica adevărată, nu veniți”

Postat de pe 17 octombrie 2023

Jessie Baneș, declarații explozive despre concertul de la Sala Palatului: „Nu vom cânta manele, așa că dacă nu iubiți muzica adevărată, acest concert nu e de voi”

Într-un interviu acordat postului de televiziune Realitatea Plus, artista Jessie Baneș a vorbit despre concertul live de excepție ce va fi organizat la începutul lunii noiembrie la Sala Palatului, unde va împărți scena cu Ovidiu Lipan Țăndărică și marele Chris Norman (Smokie). Jessie Baneș vă invită, cu mic, cu mare, la concert pe data de 6 noiembrie, la Sala Palatului, însă a anunțat că va fi vorba despre un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, unde talentul și efortul depus pentru a crea muzică adevărată și armonioasă se va împleti pentru a încânta publicul larg.

„Mai sunt bilete și vă invit să veniți să vi le luați până nu se termină. Este un spectacol extraordinar. Când am fost la Cluj, pe BT Arena, au fost peste 10.000 de spectatori care au fost foarte încântați de concert. Este un spectacol doar pentru iubitorii de muzică adevărată! Așteptăm spectatori în număr cât mai mare, dar trebuie să spun că este un concert exclusiv cu muzică bună. Adevărul este că majoritatea României ascultă manele, nu trebuie să ne ascundem după deget. Biletul va fi destul de scump, pentru că și spectacolul va fi de calitate. Așa că, gândiți-vă bine dacă veniți sau nu; poate preferați să vă luați o masă în club, să dați dedicații și așa vă bucurați mai mult de banii cheltuiți…”,a declarat artista.

Luni, 6 noiembrie 2023, Chris Norman își va impresiona publicul la Sala Palatului. În deschiderea acestui spectacol 100% live vor urca pe scenă: Ovidiu Lipan Țăndărică, împreună cu Paul Ciuci, Compact, Jessie Baneș, Dan Negru și George Zafiu. Chris Norman, vocea originală a trupei Smokie, revine în România alături de band-ul său, la Sala Palatului într-un concert memorabil – 100% live.

„Va fi un show extraordinar, cu Ovidiu Lipan Țăndărică și Chris Norman (Smokie). Este extraordinar să cânt alături de aceste legende ale muzicii. M-am pregătit din greu. Este un moment pe care un artist îl așteaptă toată viața și pentru care un artist se pregătește toată viața. Îi mulțumesc lui Radu Groza că m-a ales pe mine să cânt alături de acești monștri sacri ai muzicii. Îl felicit pe Radu că are curajul să facă acest concert într-o Românie care este acaparată de Saga Festival, Untold și Neversea. La Untold au fost peste 200.000 de mii de participanți care s-au bâțâit pe niște ritmuri care numai muzică nu sunt. Sunt curioasă câți oameni vor veni cu copilașii lor de mână la un show cu muzică adevărată, cu instrumente și cu mult talent manifestat pe scenă. Românii preferă să meargă să-l vadă pe Gheboasă și pe alți trapperi vulgari. Am totuși speranța că vor veni să-și aducă și la noi copii să le arate ce înseamnă muzica bună”, a punctat Jessie Baneș, criticând trendurile care au luat cu asalt industria muzicală din România și care par să distrugă cultura și educația tinerelor generații.

„Eu cred că publicul din România nu e foarte bine educat din punct de vedere muzical. Eu de mică îl ascult pe Chris Norman, încă din vremea în care tatăl meu lucra la radio și mă punea la curent cu toți marii artiști ai lumii. Chris Norman și Ovidiu Lipan Țăndărică au o energie impresionantă și este clar că sunt impulsionați de dragostea lor pentru muzică. Sper ca la venerabila lor vârstă să ajung și eu să am aceeași energie debordantă”, a adăugat cântăreața Jessie Baneș.

Anul acesta se împlinesc 51 de ani de când toată planeta se întreabă „Cine este Alice”. Avem posibilitatea să aflăm pe 6 noiembrie la Sala Palatului din București într-un spectacol extraordinar Chris Norman împreuna cu trupa lui.

„Chris Norman are 72 de ani și este în puterea creației, lansează un album nou, care se numește Junction 55, are concerte în toată lumea și e pe coperțile revistelor. La noi era uitat la vârsta asta. Asta pentru că în România există discriminare de vârsta în toate domeniile, din păcate”. – ne-a declarat Dan Negru

Trupa alături de care va concerta celebrul artist britanic este formată din: Geoff Carline – chitară, voce, Martina Walbeck – Keyboards, pian, voce, Axel Kowollik – bass, voce, Dorino Goldbrunner – tobe, Rachel Parga – chitară, voce

Chris Norman a devenit celebru în anii ‘70, fiind primul solist al formației Smokie. Primul album, „Pass It Around”, a fost lansat în 1975, dar primul hit, „If You Think You Know How To Love Me” a venit abia un an mai târziu. Piesa a ajuns No1 în majoritatea țărilor europene. Au urmat hituri precum „Don’t Play Your Rock’n’roll To Me”, „I’ll Meet You At Midnight”, „Needles And Pins” sau „Living Next Door To Alice”.

Chris Norman a fost influențat încă din copilărie de muzicieni precum Elvis Presley, Little Richard, The Beatles, The Rolling Stones sau Bob Dylan. A debutat pe scenă la începutul anilor ‘70, dar succesul a venit alături de trupa Smokie. În 1978 a înregistrat un duet cu Suzi Quatro, „Stumblin’ In”, piesă ce avea să ajungă până pe locul 4 și dincolo de ocean, în Billboard Hot 100.

„Ideea cu <Legende în concert> a început cu acest minunat eveniment, care s-a dovedit a fi sold-out la la Cluj și acum în București, live pe 6 noiembrie, la Sala Palatului. Vrem să aducem muzica frumoasă, de calitate, care nouă ne place și sperăm ca cei cărora le place muzica aceasta să-i ia cu ei și pe tinerii din famiile lor pentru a le arăta ce înseamnă melodiile legendare, în vogă, chiar și peste zeci de ani”, ne-a declarat Radu Groza, organizatorul concertului.

„Mai este foarte puțin timp până la concert, biletele se epuizează rapid. La Cluj am avut sold-out pe BT Arena, și la București mai mult ca sigur vom declara epuizarea biletelor nu peste mult timp”, a mai adăugat organizatorul Radu Groza.

La București, artistul va fi cazat la hotel Artemis Mediterranean, care are o mâncare foarte bună și sănătoasă, având toată baza de carne de struț, char și mici de strut, pe care artistul îi va încerca cu siguranță.

• VIP – 550 lei

• Categoria I – 450 lei

• Categoria II – 400 lei

• Categoria III – 350 lei

• Categoria IV – 250 lei


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background