Andrei Diaconu: despre schimbările majore din 2023-2024! Se apropie al treilea război mondial?

Postat de pe 28 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, consultantul spiritual Andrei Diaconu a abordat o serie de subiecte de importanță majoră pentru omenire, avertizând despre schimbările ce vor surveni în anul 2023, dar și în următorul deceniu. Așadar, Andrei Diaconu preconizează că anul 2023 va fi marcat de profunde transformări în plan geopolitic, nu exclude posibilitatea izbucnirii unor conflicte mai intense, a vorbit despre progresul tehnologiei, dar și al economiei digitale.

Previziuni pentru prima jumătate a anului 2023

Andrei Diaconu a explicat că, odată cu anul 2023, omenirea a intrat într-o perioadă de transformare care poate reprezenta un parcurs pozitiv, însă cu siguranță vom avea parte și de anumite schimbări care ne vor marca într-un mod mai puțin așteptat. Începutul anului a venit cu o stare de confuzie și de profundă apăsare, oamenii confruntându-se cu stări de oboseală nejustificată, de supărare, de îngrijorare și o anxietate inexplicabilă.

Ei bine, explicația stă tocmai în faptul că tranziția între anul 2022 și 2023 este destul de dificilă din punct de vedere energetic. Pe lângă aceste stări de tensiune, toată lumea pare să fie guvernată de o atmosferă de așteptare, aproape ca și cum urmează să se petreacă ceva complet imprevizibil. De aici și nemulțumirea profundă a cetățenilor, manifestată în revolte și alte astfel de ieșiri violente. Cu toate acestea, 2023 marchează începutul unei perioade în care oamenii se vor face auziți. Protestele și manifestațiile maselor vor determina o schimbare majoră ale cărei rezultate se vor putea observa în timp.

În ceea ce privește sănătatea, Andrei Diaconu a recomandat ca oamenii să se preocupe mai mult de fortificarea imunității, întrucât primele șase luni din noul an predispun la tot felul de boli, așa cum au fost și virozele și gripele sezonului rece care s-au manifestat și încă se manifestă destul de violent la oamenii de toate categoriile de vârstă. Așadar, este indicat să avem grijă de sănătatea noastră prin mai multă mișcare, printr-o alimentație mai echilibrată, prin ieșiri în natură.

Anul 2023 îi va zgâlțâi puțin și pe cei mai echilibrați dintre noi, pentru că presiunea scumpirilor și această nesiguranță financiară vor determina ca prin vară să apară din ce în ce mai mulți pacienți cu depresii sau stări acutizate de anxietate. Andrei Diaconu sfătuiește ca focusul să fie pe momentul prezent și nu pe viitorul incert.

Totodată, anul acesta relațiile care nu sunt suficient de bine consolidate vor fi puse la grea încercare. Comunicarea deschisă și buna înțelegere dintre parteneri ar fi soluția ideală pentru a salva relațiile zdruncinate. Totul pornește din suflet și din dorința fiecăruia de a repara anumite răni încă deschise. Pentru a realiza o astfel de vindecare, este necesară și o profundă sinceritate cu sinele.

Soarta războiului – ne apropiem cu pași repezi de AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?

Andrei Diaconu a explicat și în alte intervenții ale sale că războiul nu pare să se termine prea curând, dovadă fiind chiar faptul că au existat tensiuni constante între Rusia și Ucraina de-a lungul ultimului an, cu zeci de mii de morți și accentuări continue ale conflictului. „Liniile de destin îmi arată că stăm fix peste o bombă cu ceas. Peste noapte, ne putem aștepta să auzim că ceva se va întâmpla. Vor exista în continuare tensiuni între Ucraina și Rusia și, din păcate, ar putea fi implicate Republica Moldova, Polonia și poate chiar Germania. Dacă nu se termină războiul anul acesta, va continua mulți ani de acum înainte”, a avertizat Andrei Diaconu.

Iar pentru că evenimentele unui an le influențează pe cele ce vor surveni în următorul an, se pare că 2024 are o energie foarte puternică de război. „Războiul va domina destul de mult și, din păcate, va ajunge să implice și alte țări. Vorbim aici despre America, China, Taiwan, ceea ce înseamnă că ne îndreptăm cu pași ușori, dar siguri, către un al treilea război mondial”, a atras atenția consultantul spiritual Andrei Diaconu. Acest mare eveniment ce se întrezărește va veni însoțit de schimbări majore în geopolitica mondială. Se va schimba din temelii tot sistemul politic și cel financiar, unele granițe vor dispărea în timp ce altele noi se vor forma, se vor dizolva și se vor uni unele state. Întregul Pământ va fi zdruncinat odată ce se va încerca implementarea unei noi ordini.

Abolirea cash-ului pentru a lăsa loc imperiului crypto

Andrei Diaconu preconizează că vom traversa cea mai mare criză economică din toate timpurile! Scopul principal al acestei mari resetări nu va fi sărăcirea oamenilor de rând, ci schimbarea permanentă și ireversibilă a sistemului monetar clasic. În decursul a maximum 3-4 ani numerarul va dispărea cu totul pentru a lăsa loc monedelor digitale. Deja se pot observa efectele digitalizării, întrucât mai multe lanțuri de magazine din Germania, dar și din alte țări, nu mai acceptă plata în numerar ci doar prin intermediul aplicațiilor.

De aceea este recomandat ca în următoarea perioadă oamenii să fie mai strângători, să nu mai cheltuiască sume mari de bani pe obiecte scumpe doar pentru că așa au văzut la alții, să nu se împrumute de la bănci și să se gândească cum ar putea să-și investească banii pentru a produce în continuare alții. România va fi protejată de aceste suferințe tocmai pentru că poporul nostru reușește să-și păstreze spiritualitatea, ceea ce creează, practic, un scut energetic de protecție, alimentat de energia divină.

Așadar, anul acesta ar trebui să acceptăm lucrurile așa cum sunt ele, să nu ne opunem vehement schimbării și să încercăm să gestionăm cât de bine posibil situația dată.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background