Analiză și dovezi BOMBĂ: De ce au sărbătorit ieri Ziua Independenței? Ce se va întâmpla?

Postat de pe 29 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de joi a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a prezentat bizareria pe care a făcut-o Ambasada SUA, sărbătorind Ziua Independenței ieri, în loc să o sărbătorească la data normală, pe 4 iulie.

Ieri, pe 28 iunie, Ambasada SUA în România a sărbătorit Ziua Independenței, care se sărbătorește de regulă pe 4 iulie. Toți invitații, profesori de pe la Facultatea de Jurnalism și, în orice caz, cetățeni care nu dețin funcții politice sau diplomatice, au făcut paradă din participarea lor la acest eveniment, postând poze pe rețelele lor de socializare.

În timp ce toată lumea râdea de eveniment, Iosefina Pascal s-a întrebat de ce se întâmplă această sărbătorire anticipată. Klaus Iohannis nu pleacă nicăieri, și nici Kathleen Kavalec. Cercetând, jurnalista a descoperit că și alte ambasade ale SUA din alte state, printre care se numără Franța, Italia, Suedia și Filipine, au sărbătorit ieri „4th of July”.

Ceea ce înseamnă că s-a dat o directivă de la Departamentul de Stat ca ambasadele să sărbătorească Ziua Independenței înainte de vreme. De ce? Există mai multe piste pe care Iosefina Pascal le-a cercetat.

Un prim motiv ar putea fi legat de gafele lui Biden ce se țin lanț. Pe lângă asta, ieri au fost publicate o serie de poze în care se observă că Joe Biden avea pe față urme de mască, fiind vorba despre acel dispozitiv medical care îți permite să respiri corespunzător noaptea dacă suferi de apnee în somn. Așadar, pare că se promovează imaginea că Joe Biden ar fi pe ducă. Există două mari posibilități: Joe Biden se va retrage pe motiv de boală sau va fi pus sub acuzare din cauză că „a infestat SUA de migranți ilegali”. În locul lui poate veni Kamala Harris, ceea ce este îngrijorător.

A doua teorie, despre care Iosefina Pascal crede că ar fi cea mai plauzibilă, este legată de Ucraina. Pe Telegram au apărut mai multe ordine de evacuare a orașelor din vecinătatea centralei de la Zaporoje. Există o posibilitate foarte mare ca americanii să aibă informații despre faptul că ar putea să se întâmple ceva foarte grav în Ucraina în perioada imediat următoare.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background