Amenzi date de „poliția apei”. Schimbările climatice, noua pandemie mondială?

Postat de pe 25 iulie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: Situația este una fierbinte, dar nu din cauza temperaturilor din. Următoarea pendemie este reprezentată de schimbările climatice. Frica de Covid-19 a trecut, așa că acum este nevoie de ceva pe termen mai lung.

Iosefina Pascal aduce în discuție problema apei din Statele Unite Ale Americii (SUA), problema de data aceasta de țin de sfera legașității. Pe fondul secetei, departamentul de poliție din Los Angeles, a creat o subdiviziune care ar urma să se ocupe de controlul respectării cotei de apă. Dacă polițiștii vor urma să descopere că unii cetățeni consumă mai multe cantități de apă decât le este permis, aceștia din urmă ar urma să primească amenzi între 200 și 300 de dolari.

„Se încurajează și acolo legea turnătorului, varianta între vecini” – spune jurnalista. „Un cetățean vede că vecinei sale îi stă părul prea bine, nu are celulită la păr, cum ar spune Buhnici. Așadar, vecina se spală cam des și trebuie dată pe mâna poliției. Situația este gravă și este clar că se impune o nouă pandemie pe baza schimbprilor climatice. Au fost ani și mai secetoși în Los Angeles și nu s-au luat până acum astfel de măsuri”.

Când frica vinde

Jurnalista GOLD FM subliniază faptul că s-a decis ca schimbările climatice să reprezinte noua pandemie, pentru că, cum spune ea „Frica vinde!”. Temele acestea ar fi aduse în discuție de tocmai cei mai mari poluatori ai planetei. Pe lângă asta, Iosefina Pascal susține că această temă este una ciclică și că se abordează de peste 60 de ani, la diverse perioade de timp.

„O să apară în acest context tot felul de aberații care vor fi acceptate de curentul progresist. Vom vedea oameni goi pe stradă pentru că este parcat și nu se va întâmpla nimic cu ei pentru că schimbările climatice. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în sezonul rece. Trebuie urmărit ce decizii va lua Uniunea Europeană în momentul de față, când protestele se întețesc pe continent. Situația este una fierbinte, dar nu din cauza temperaturilor din case” – consideră jurnalista GOLD FM.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România și pe noua platformă goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background