Sabaton, concert în București pe 25 iulie

Postat de pe 22 iulie 2022

Suedezii de la Sabaton revin în Romania și vor cânta, luni, pe 25 iulie la Arenele Romane din București în cadrul turneului „The Tour to End All Tours”! În deschidere ii veți putea asculta și pe cei de la Dynazty, care vin și ei tot din Suedia.

Biletele se găsesc în format electronic pe o cunoscută platformă de specializate, dar și fizic în mai multe magazine din țară. Online, puteți plăți cu cardul/chiar și cu carduri de tichete culturale/pe facturile unor operatori de telefonie/sau ramburs printr-un serviciu de curierat, oriunde în țara. Prețurile pornesc de la 154 de lei și ajung, în funcție de locul de unde vreți să luați parte la concert, la 254 de lei.

În cei 20 de ani de activitate, în care au evocat în piesele lor evenimentele istorice marcante ale umanității, Sabaton a scos nouă materiale discografice, cel mai recent disc, „The Great War” fiind un album concept, care tratează Primul Război Mondial. Suedezii au fost des apreciați pentru show-urile lor live, câștigând și premiul „Best Live Band” din partea Metal Hammer Awards în repetate rânduri.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background