Adriana Bahmuțeanu: „Pedofilii sunt monștri cu apucături deviante! Jos labele de pe copiii noștri!”

Postat de pe 28 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Adriana Bahmuțeanu, mesaj dur la Golden Hour cu Jessie: „Predofilii sunt adevarți monștri cu apucături deviante și au nevoie disperată de ajutor specializat! Jos labele de pe copiii noștri!”, transmite jurnalista acestei „minorități” (mai degrabă acestei categorii de bolnavi mintal) care distruge societatea. Adriana Bahmuțeanu se opune cu vehemență unei lumi conduse de pedofili și lgbt-iști!

În cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre cele mai arzătoare subiecte ale momentului, de la cum le este băgată pe gât propaganda LGBT copiilor în școli, la transformările pe care ni le impun transumaniștii.

Semințele diabolice ale transumanismului în școli

Referitor la scandalul monstru iscat după ce elevii claselor a7-a și a8-a de la o școală din capitală au fost duși să vizioneze filmul „Close”, o peliculă ce promovează homosexualitatea, Adriana Bahmuțeanu a declarat că putem să-i acceptăm și să-i tolerăm pe membrii comunității LGBT, dar de aici și până la a ni se impune să le adoptăm stilul de viață e cale lungă. Deja vorbim de o discriminare în sens invers, din moment ce această minoritate începe din ce în ce mai agresiv să-și impună credințele și să forțeze restul lumii să le accepte de asemenea, potrivit Adrianei Bahmuțeanu.

Aceasta a mai amintit și de faptul că multe familii din societatea românească nu discută cu fiii sau fiicele lor despre acest subiect la vârsta potrivită, considerându-l tabu, ceea ce duce la nașteri la vârste fragede, violuri, pedofilie și cine știe ce alte probleme. Niciuna dintre aceste extreme nu este benefică. Este foarte important ca tinerii să primească o educație potrivită, la vârsta potrivită, din partea familiei ideal, sau din partea unui specialist care știe cum să expună informația.

Dar se pare că autoritățile în loc să se ocupe de reformarea sistemului de învățământ în așa fel încât elevul să primească o educație corespunzătoare, au complet alte preocupări cum ar fi, de pildă, scoaterea vacanței de Paște. Adriana Bahmuțeanu condamnă cu fermitate această decizie, acuzându-i pe cei responsabili că pur și simplu vor să distrugă tot ce înseamnă tradiție și identitate națională.

Scandalos: Olanda promovează PEDOFILIA ca pe o orientare sexuală NORMALĂ?!?!

Apropo de tendințele progresiste și transumaniste, se pare că Olanda a trecut la următorul nivel, promovând pedofilia drept o orientare sexuală normală, care trebuie acceptată, după cum prezintă The European Conservative într-un articol tradus integral pe Solid News (Partidul de la guvernare din Olanda militează pentru ca pedofilia să fie acceptată și predată în școli!). Adriana Bahmuțeanu, profund revoltată de astfel de comportamente, a afirmat clar și răspicat că pedofilia este o boală, nicidecum o manifestare normală, și că persoanele care suferă de un astfel de comportament deviant ar trebui să caute de urgență ajutor din partea specialiștilor. De asemenea, jurnalista a evidențiat faptul că, de multe ori, acești monștri se ascund sub o deghizare perfectă, având funcții importante în stat, fiind cetățeni respectabili în societate și așa mai departe. De aceea copiii trebuie educați de mici că trebuie să se ferească de adulții prea „drăgăstoși”.

Inteligența artificială va acapara lumea!

S-a tot vehiculat în presă în ultimele luni că inteligența artificială pune stăpânire pe tot mai multe segmente din viața oamenilor. De la o săptămână la alta aflăm că programele de tip Chat GPT sunt folosite în școli, în instanțele judecătorești, în biserici. Ce mai urmează? Deja au început să apară roboți din ce în ce mai asemănători cu oamenii. Tehnologia are multiple avantaje demne de luat în considerare atâta timp cât nu se exagerează.

Adriana Bahmuțeanu și-a încheiat analiza explicând că nu tot ce ne este dat pe tavă ca nou trend popular este neapărat și un lucru pozitiv, un model demn de urmat, și că nu tot ce este vechi își pierde din valoare și trebuie anihilat. De multe ori treburile stau exact invers.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background