Aurelian Popa susține ideea de ”non-combat” între partidele suveraniste din România

Postat de pe 27 septembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, a fost adusă în prim plan mișcarea suveranistă din România, care are potențial majoritar, dar pare să aibă și o execuție submediocră.

Cozmin Gușă este de părere că există un mare potențial pentru mișcarea suveranistă din România, însă în același timp există și o slabă coeziune provenită din lipsa de pregătire a politicienilor sau din felului lor de a fi.

Aurelian Popa, proaspăt implicat în lumea politică, dar dornic să învețe rapid mecanismele domeniului, având și un palmares bogat din postura sa de activist, susține ideea de ‘non-combat‘ între suveraniști.

„Susțin non-combat-ul între suveraniști, cel puțin până la sfârșitul lui 2024. Asta ar fi foarte important. Eventual, dacă ne aducem critici unul la adresa celuilalt, pentru că, sigur că da, suntem oameni și există loc pentru perfecționare, să o facem în privat. Trebuie să lucrăm împreună pentru a menține această majoritate de care ne bucurăm în prezent”, declară Aurelian Popa, prim-vicepreședinte al partidului Coaliția pentru Națiune.

Există și câteva demersuri pentru coalizarea unui ‘pol conservator‘, demarate la inițiativa partidului AUR și a lui George Simion. Esența unei astfel de mișcări este ca partidele mici care nu au putere pe cont propriu să se alăture AUR și să adune împreună câteva procente care altfel s-ar pierde și s-ar redistribui. Sunt deja 3 culoare suveraniste pentru alegerile europarlamentare, potrivit lui Aurelian Popa.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background