Andrei Guşă: Suntem în pragul celui de-al III război mondial!

Postat de pe 27 septembrie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă” de la Radio Gold FM, Andrei Gușă a avertizat asupra izbucnirii unui al treilea război mondial, descriind pe scurt contextul geopolitic actual, din ce în ce mai tensionat.

Mai multe acțiuni concomitente din diferite colțuri ale Globului vestesc o intensificare a conflictelor deja existente și o extindere a acestora până la izbucnirea unei conflagrații. În Orientul Mijlociu, tensiunile ating cote alarmante pe măsură ce statele arabe se precipită și toarnă gaz pe focul războiului. Peste conflictul Palestina-Israel se suprapun acțiunile Iranului, care pare să susțină campania democraților americani. Rusia amenință că va declanșa un război nuclear, simulând lovituri cu acest tip de tehnologie militară extrem de periculoasă. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un „plan de victorie”, prin care speră să pună capăt invaziei rusești. Printre prevederi se numără accelerarea aderării Ucrainei la NATO, în speranța că o astfel de măsură va descuraja Rusia și va aduce Ucrainei un ajutor militar mult mai mare din partea aliaților.

Atât chestiunea iraniană, cât și cea ucraineană, care degenerează încet, dar sigur, adâncesc războiul global. Dacă nu ajunge președinte Donald Trump în SUA (și deja pare că îi scad șansele), situația va lua o turnură interesantă… în sens negativ”, a punctat Andrei Gușă. 

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background