Cristian Dulcă:Dacă scoatem măcar un punct cu Ucraina avem șanse, dar nu va mai merge doar cu noroc!

Postat de pe 14 iunie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

Campionatul European de Fotbal UEFA 2024, cunoscut ca Euro 2024, a ajuns la cea de-a 17-a ediție. Evenimentul va fi organizat de Germania și este programat să înceapă astăzi, pe 14 iunie, și să se termine pe 14 iulie 2024. Turneul va include 24 de echipe, Georgia fiind singura echipă care își va face debutul în faza grupelor Campionatului European. În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Cristian Dulcă, antrenor român de fotbal, a comentat șansele României în cadrul acestui campionat, ce urmează să joace un prim meci cu Ucraina, luni, de la orele 16.00.

Ucraina are jucători foarte valoroși, care joacă în acest moment la marile echipe ale diferitelor țări și care au demonstrat în meciurile de calificare că știu să se mobilizeze pentru a câștiga. O situație mai favorabilă pentru România ar fi fost dacă juca primul meci cu Slovacia, de pildă, însă Cristian Dulcă are încredere că echipa României se poate mobiliza pentru a face o figură frumoasă în meciul de lunea viitoare.

Spania și Olanda sunt echipe care m-au surprins prin jocul lor. Portugalia este, la fel, o echipă puternică, iar Anglia este cea mai bine cotată echipă din punctul de vedere al valorii jucătorilor. Dacă România scoate măcar un punct cu Ucraina, atunci avem șanse, dar nu va mai merge doar cu noroc!”, a explicat Cristian Dulcă.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background