Virgil Musta și Manu Bombardieru’. Bonus: milițienii care petrec cu mafioții și traficanții de copii.

Postat de pe 9 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Iosefina Pascal a abordat în cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM subiectul legat de corupția din România și cel referitor la frăția’ dintre autorități și infractori.

Jafurile din plandemie

„Agenția Națională de Integritate (ANI) l-a găsit în conflict de interese pe Virgil Musta, medic infecționist la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Acesta făcea teste covid pacienților din spital și deconta pe propria firmă”, a anunțat jurnalista la începutul emisiunii. În noiembrie 2022, medicul a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu.

În timpul pandemiei, fel de fel de personaje au găsit oportunitatea de a face profituri imense pe frica și disperarea oamenilor, stări induse artificial de autorități prin declarații alarmiste. Doctorul Musta a profitat și el de pandemie și avea apariții destul de dese în care ne dădea sfaturi și ne avertiza de gravitatea situației când, de fapt, pare că-și făcea clienți pentru propria afacere de familie: bișnița cu teste covid.

„Manu Bombardieru, din clanul bombardierilor vindea măști în pandemie, făcea bișniță pe milioane de euro. Și Musta și Manu sunt infractori și fac parte din tagma acelor indivizi oportuniști și fără scrupule care au profitat din plin de pe urma pandemiei. Am dezvăluit la sfârșitul anului 2020 afacerile oneroase ale lui Musta; de ce s-au trezit autoritățile tocmai acum?”, se întreabă retoric Iosefina Pascal.

După încheierea simulacrului de pandemie au început să iasă la iveală o mulțime de nereguli și ilegalități în care au fost implicate inclusiv persoane de la nivelul autorității statului. Probabil, la presiunea dezvăluirilor și informațiilor grave care apar acum se încearcă găsirea unui țap ispășitor, dar ni se oferă doar rotițele mai mici din acest angrenaj diabolic. Piesele grele, Arafat, Rafila, vor rămâne în continuare neatinse, probabil, deși există dosare de cercetare penală și în cazul unora dintre ei.

Milițienii, traficanții și mafioții – frăție cu năbădăi

Manu Bombardierul s-a pozat în club cu un comisar-șef de poliție condamnat penal, dar fugit din țară acum. Un alt caz este acela al unei șefe de penitenciar care a mers în vacanță cu traficanți de copii. Există o schemă care funcționează perfect: interlopii petrec cot la cot cu milițienii și împart banii rezultați din infracțiuni. Acești bani sunt plata pentru protecție care merge până la niveluri de vârf ale autorității statului. Pare că nu avem justiție, însă nu este chiar așa. Avem justiție, există legi, însă vina este a celor care conduc și lucrează în justiție și care nu-și fac treaba. O altă problemă este la noi, la cetățeni: nu ne implicăm suficient, nu există spirit civic și nici reacție a comunităților față de acest fenomen generalizat.

„De ce acceptăm așa ceva? Am ajuns să-i acceptăm pe toți infractorii, asta pare să fie normalitatea din țara noastră în care unii dintre aceștia sunt chiar adulați. Musta a fost chiar decorat de Johannis ca erou al plandemiei!? Se acceptă, suntem în România!? Suntem nebuni? Trebuie să revenim la normalitate, infractorii să răspundă pentru ceea ce fac, nu să fie apreciați pentru aparenta și falsa lor imagine de idoli. E singura soluție pentru a pune capăt nenorocirilor care se întâmplă de 30 de ani în România”, a încheiat Iosefina.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background