Violeta Vijulie îl acuză pe Ludovic Orban de trafic de influență și-l susține pe Florin Cîțu în cursa internă

Postat de pe 11 august 2021

Autor: Adrian Lambru

În cadrul emisiunii „Pastila lui Cristoiu”, de la Gold FM, jurnalistul a declarat: „Violeta Vijulie este un caz clasic de ^cîțism^. Vom mai vedea multe astfel de exemplare în perioada următoare”.

Liberala Violeta Vijulie a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care-l critică pe actualul președinte de partid: „PNL nu are cum să se schimbe cu Ludovic Orban . Ludovic este tributar unui mod de a face politică de acum 30 de ani”. În paralel, Violeta Vijulie vorbește despre Florin Cîțu cu cuvinte de laudă: „Florin Cîţu , în schimb, cu maniera lui profesionistă de lucru, obtinută în ani de carieră privată, cu șapca lui, tricoul și geaca, este un om autentic. Înțelege viitorul, înțelege destinul european al României”.

„Era să mă îndrăgostesc de Cîțu” – declară Ion Cristoiu într-un mod sarcastic, caracteristic acestuia. „E ceva în neregulă aici. Toți au descoperit cât de mare e Cîțu. Eu, în locul premierului, mi-aș lua lumea în cap dacă aș vedea că o femeie vorbește despre mine în asemenea mod”.

Acuzații de trafic de influență

În postarea respectivă, Violeta Vijulie scrie despre o posibilă conversație avută cu Ludovic Orban în anul 2019, când acesta a schimbat conducerile de partid de la sectoarele din București. Atunci, Violeta Vujilie ar fi fost „alegerea evidentă pentru președinte al PNL Sector 3” – notează aceasta.

„Ludovic mi-a spus așa, în biroul lui din Modrogan 1: Știu că tu ar trebui să fii președinte la PNL Sector 3, dar te rog să îl lași pe Antonel Tănase pentru că mă cunosc cu el de 30 de ani. I-am spus: dar știi că Antonel…și i-am spus niște lucruri grave…a zis: știu tot, dar el este prietenul meu și în el am încredere. Te rog să imi respecți decizia pentru că veti face echipă și va fi bine” – susține liberala.

Întreaga postare poate fi urmărită aici: https://www.facebook.com/violeta.vijulie/posts/4177547402341569

Cine este Violeta Vijulie?

Liberala ar fi, conform lui Ion Cristoiu, cumnata lui Stelian Tănase, fost Președinte al Societății Române de Radio și Televiziune. De asemenea, sora acesteia ar fi directoarea site-ului Europa Liberă, site finanțat de departamentul de stat al Statelor Unite.

Amintim faptul că Violeta Vijulie a fost numită în octombrie 2020 în funcția de președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP). Numirea a fost semnată de premierul de atunci Ludovic Orban, notează ziare.com

Pastilele lui Ion Cristoiu sunt difuzate în fiecare dimineață pe frecvența 96,9 MHz la ora 7. Înregistrările pot fi urmărite integral pe pagina de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background