Românii, posibil cei mai interceptați locuitori ai Pământului

Postat de pe 11 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Fostul jurnalist și senator Sorin Roșca Stănescu a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Plătitorul acestor receptări este chiar cetățeanul român care dă dovadă de nepăsare și indolență”.

Sorin Roșca Stănescu a susținut în cadrul pastilei sale că ale sale convorbiri telefonice ar fi interceptare. Încercând să afle cine ar putea face acest lucru și care ar fi motivele sale, fostul senator liberal s-ar fi adresat Serviciului Român de Informații (SRI) și Serviciului Secret al Armatei. „Nu am primit niciun răspuns” – susține Roșca Stănescu.

„O sursă m-a informat că sunt interceptat. Nu e prima dată când s-a întâmplat asta în ultimii treizeci de ani, ci am fost interceptat de zeci de ori. Se dorește aflarea surselor mele de informații. Asta este un atac grav la adresa presei din România, căci sigur nu sunt un caz unicat” – a explicat SRS.

Sunt românii interceptați?

Sorin Roșca Stănescu declară pentru Gold FM faptul că românii ar fi cei mai receptați locuitori ai Pământului pe cap de locuitor. „Sunt foarte multe centre de interceptare în această țară – a adăugat fostul jurnalist, mai multe decât oriunde în altă parte a lumii”.

Nu așa trebuie să funcționeze un stat” – susține Sorin Roșca Stănescu. „Românii, din păcate, nu au habar și nici nu îi interesează”

Costul interceptării

Fostul senator atrage atenția asupra costului acestor posibile acțiuni de interceptare: „Prețul, care este unul foarte mare, îl plătește cetățeanul român”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background