VIDEO HALUCINANT DIN TIMPUL TURNEULUI PREZIDENȚIAL/”Hakuna matata, Iohanes”

Postat de pe 20 noiembrie 2023

VIDEO HALUCINANT DIN TIMPUL TURNEULUI PREZIDENȚIAL/”Hakuna matata, Iohanes”. După ce strigă Hakuna matata, unul dintre localnici, cel care are tabloul cu unul dintre Iohanniși, o rupe la fugă pe un ponton și se aruncă în apă cu mare entuziasm, cu tot cu tablou

Președintele Klaus Iohannis și consoarta au încheiat astăzi vizita în Tanzania, din turneul african de 10 zile. Două înregistrări video arată un grup de localnici care strigă diverse urări adunați în jurul unei poze a lui Klaus Iohannis și mai apoi a primei doamne, de dimensiunea celor cu Ceaușescu de pe pereții instituțiilor publice pe vremea dictatorului, transmite Spotmedia.

La finalul strigăturilor se aude clar Hakuna matataIohanes, o urare des folosită în Africa. După ce strigă Hakuna matata, unul dintre localnici, cel care are tabloul cu unul dintre Iohanniși, o rupe la fugă pe un ponton și se aruncă în apă cu mare entuziasm, cu tot cu tabloul.

În imagini se vede cum cei din delegația română fac poze și filmează momentul inedit, care depășește din punct de vedere artistic și dansul dnei Iohannis cu elevele de liceu și figurile din safari, si orice altă efuziune externă din turneele exotice din cei 10 ani de mandat ai președintelui Iohannis, mai spune sursa citată.

La scene au asistat președintele Iohannis si doamna in papuci.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background