Cine este noul Președinte al Argentinei? Dezvăluiri incredibile despre așa-zisul Trump de Argentina

Postat de pe 20 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Javier Milei a obţinut aproape 56% din voturi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale și este noul președinte al Argentinei. În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat profilul politicianului Javier Milei.

Au apărut numeroase analize despre Javier Milei, mulți jurnaliști denumindu-l pe noul președinte argentinian „Trump al Argentinei”, dar catalogându-l și drept politician de extremă dreapta. Aflăm din profilul său de pe World Economic Forum că Javier Milei este economist-șef la corporația America International. Legăturile sale cu Forumul Economic Mondial deja îi aduc o bulină neagră din partea multor cetățeni și jurnaliști care nu sunt de acord cu politicile progresiste impuse de această structură suprastatală.

Printre măsurile pe care și le propune Milei se numără și înlocuirea monedei peso cu dolarul american. Într-un interviu acordat unui post de televiziune, Milei i-a criticat dur pe politicienii de stânga, acuzându-i în special de fățărnicie. Este clar că Milei își dorește să creeze controverse prin aceste dialoguri în forță, captând atenția electoratului de dreapta conservator.

Tot Milei a fost surprins la un miting, fluturând steagul Israelului. Toate acestea ne indică faptul că Milei pozează în ceva ce nu este de fapt, accesând această zonă radicalizată într-o anumită măsură de politicile globaliste tocmai pentru a câștiga capital electoral; ulterior, se dovedește că astfel de personaje nu sunt cu nimic diferite de predecesorii lor.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background