Venirea la putere a lui Trump e un avantaj pentru Rusia, dar o problemă pentru China

Postat de pe 12 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Petru Romoșan a analizat evenimentele recente din politica SUA și cum vor influența geopolitica lumii.

Curtea Supremă a votat în favoarea exercitării dreptului lui Donald Trump de a fi votat și ales în toate statele americane, ceea ce înlătură din start orice posibilitate ca republicanul să fie blocat din a candida pe cale juridică. Trump nu mai poate fi oprit decât printr-un posibil asasinat, ceea ce ar putea produce o revoltă colosală în America. Trump va câștiga președinția SUA tocmai pentru că el reprezintă soluția salvatoare prin care va fi rezolvată înfrângerea categorică din Ucraina (unde războiul a fost pornit și alimentat de administrația Biden), dar și catastrofa din Israel.

Pentru China, revenirea lui Donald Trump nu este deloc o veste bună, el fiind primul care a introdus sancțiuni și a modificat cursul comerțului cu acest stat. Trump reprezintă un avantaj pentru Rusia, pentru că el își dă seama că puterea militară rusească este imbatabilă la momentul actual, indiferent de propaganda mincinoasă. Chiar și pentru România vor exista anumite beneficii odată cu victoria lui Trump și preluarea mandatului de președinte al SUA de către acesta, pentru că va fi favorizată dreapta, deci suveraniștii din România.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background