Vedeta Gold FM, Jessie, a lansat piesa ”Regret”

Postat de pe 16 noiembrie 2021

Artista Jessie, împreună cu echipa DeMoga Music, au lansat noua ei piesă ”Regret”. Potrivită pentru acest sezon, piesa surprinde perfect legătura între sentimentele oamenilor și vremea de afară.

Așa cum putem deduce din titlu, piesa transmite sentimente puternice de tristețe și resemnare. De asemenea, exprimă o situație de viață pe care o putem experimenta cu toții. Videoclipul este filmat în mai multe locații și s-a întins pe durata a două zile. Astfel, vedem îmbinate imagini din inima Bucureștiului, cu secvențe pitorești, de pe Valea Prahovei. Cu toate că Jessie a cochetat și cu alte genuri muzicale, cum ar fi Dance sau House, producția acestei piese este una de pop clasic, gen muzical care o definește cel mai bine pe artistă.

Piesa a fost creată de artistă împreună cu producătorul Alexander Sambo, un tânăr care realizează piese pentru cei mai mari artiști din Romania. Cu toate că Jessie a lansat piese de succes în trecut, vedeta Gold FM e îndrăgostită de ultima ei producție muzicală: „Sambo, talentatul producător de la DeMoga Music a reușit să surprindă foarte fidel ideile mele muzicale în producția piesei … mai pune-ți și faptul că la songwriting am lucrat împreună cu Loredana Cavasdan, care nu doar că e foarte înzestrată, dar e si Orădeancă de-a mea … ce să mai, succes garantat!”

Cine este Jessie, artista Gold Fm

Pe lângă o artistă de succes, Jessie este și o moderatoare de radio, cunoscută pentru realizarea emisiunii ”Weekenduri Gold”, alături de solistul Deepcentral, Doru Todoruț. De asemenea, este moderatoarea emisiunii Golden Hour, cea mai nouă emisiune din grila postului de radio Gold FM. De luni până joi, Jessie analizează subiectele cele mai importante din lumea muzicii, teatrului și filmului, alături de invitați importanți precum Radu Groza, Raluca Moianu sau Geroge Ivașcu.

Golden Hour este o emisiune numai bună de ascultat în drive time, subiectele fiind prezentate pe un ton vesel, cu tinerețe și optimism, totul pe 96,9. ”Îmi doream de mult timp să realizez această emisiune și sunt extrem de încântată că din 8 noiembrie o să fiu alături de ascultătorii Gold FM în fiecare seară – a declarat Jessie. Motto-ul emisiunii este ”Cărți, filme, lansări, subiecte mondene și idei de milioane, pe toate le caut, le strâng pentru voi și vi le dau înapoi!”

Jessie este cunoscută și pentru participarea la ediția din 2018 a concursului Eurovision, unde a interpretat piesa ”Lightning Strikes”. Artista este o prezență cunoscută în Transilvania, unde a susținut zeci de concerte și a prezentat multe evenimente. De asemenea, Jessie este și creator de conținut pe rețelele de socializare, unde se bucură de un real succes având sute de mii de urmăritori.

Pe plan muzical, Jessie a lansat la începutul lunii septembrie piesa ”O mie”, prima piesă compusă integral de artistă. Aceasta a fost realizată în colaborare cu producătorul Adrian Kiseleff, fostul pianist al trupei Compact. Plină de optimism, piesa este inspirată de o poveste de dragoste la malul mării, unde partenerii își dau unul celuilalt ”O mie de motive” de despărțire, însă dragostea este cea care învinge de fiecare dată. Videoclipul este filmat la malul Mării Negre, în diverse locații de pe litoralul românesc.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background