Liviu Teodorescu, totul despre colaborarea cu Ștefan Bănică Jr. Cum se înțeleg cei doi artiști

Postat de pe 15 noiembrie 2021

Liviu Teodorescu a fost invitat în emsiunea Golden Hour, moderată de Jessie, acolo unde a vorbit despre melodia pe care a lansat-o alături de Ștefan Bănică jr.

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. De-a lungul timpului, cântărețul a scos melodii pe bandă rulantă, care au ajuns în cele mai înalte topuri muzicale. Acesta a colaborat cu mari artiști din România, precum Connect-R și Andra. Recent, Liviu Teodorescu și-a surprins fanii cu o nouă piesă alături de Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu aștepta la o asemenea colaborare, însă melodia pe care au lansat-o împreună a avut un real succes într-un timp extrem de scurt.

Mulți dintre fani au considerat că este una dintre cele mai bune colaborari din ultimul timp.

Liviu Teodorescu a fost invitat în emisiunea Golden Hour, moderată de Jessie, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite despre cum a a luat naștere colaborarea dintre el și Ștefan Bănică Jr. Artistul a povestit că nu și-a imaginat nicio secundă că va ajunge să scoată o melodie alături de Ștefan Bănică Jr. Totodată, acesta a precizat că s-au înteles de minune și totul a decurs foarte natural.

„Într-o zi m-a sunat Dana Adam, directoarea de la Pro Music, casa mea de discuri, dar și a lui Ștefan, spunându-mi că Ștefan ar vrea să ne vedem, să facem un schimb de experiență muzicală. În acel moment am zis instant că vreau să se întâmple asta cât mai repede. Nu m-am așteptat ca el să vrea să facem o piesă împreună. Eu am crezut că vrea să facă o melodie cu băiatul lui.

Nu m-am gândit că el,personal, vrea să scoatem o piesă împreună. Am ajuns la el la studio, ne-am înțeles foarte bine. Am avut un moment în care ne-am cunoscut, după care am plecat acasă, iar a doua sau a treia zi am scris strofa și refrenul de la piesa asta „Ne vedem într-un vis”. Le-am scris la mine în mansardă, la pian, am înregistrat în telefon și acolo a rămas pentru câteva zile. Ulterior, m-am văzut cu Ionuț Vasilache cu care lucrez de ceva vreme și i-am zis să facem piesa, poate o să aibă succes, poate o să-i placă lui Ștefan și se leagă ceva. Pe noi ne-a spart piesa. Am finalizat structura cam în proprorție de 70% și producția cam la fel, după care am luat o pauză de vreo lună cu piesa, timp în care nu i-am mai scris lui Ștefan. Nu știam dacă să am încredere în piesă, dacă e destul de bună, dacă să îi arăt omului piesa. Am start în inacțiune vreo lună, după care i-am trimis piesa și i-a plăcut.” , a spus Liviu Teodorescu pentru Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background