Vedeta Gold FM Jessie a lansat piesa ”O mie”

Postat de pe 10 septembrie 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

Odată cu venirea toamnei, toți suntem nostalgici după zilele de vara petrecute la mare, după ”iubirea de-o vară”, plină de romantism. Tocmai de aceea, Jessie a decis să lanseze chiar la începutul lunii septembrie „O mie”, prima piesă compusă integral de artistă.

Plina de optimism, piesa este inspirată de o poveste de dragoste la malul mării, unde partenerii își dau unul celuilalt „O mie de motive” de despărțire, însă dragostea este cea care învinge de fiecare dată. Piesa ”O mie” a fost creată de Jessie împreună cu producătorul Adrian Kiseleff, fostul pianist al legendarei trupe Compact.

În anul 2018, Jessie a participat la Eurovision cu piesa Lightning Strikes, ajungând până în semifinale. Artista este o prezență cunoscută în Transilvania, unde a susținut zeci de concerte și a prezentat multiple evenimente. În timpul liber, Jessie este și creator de conținut pe rețele de socializare, unde are sute de mii de vizionări.  Jessie este și o moderatoare radio cunoscută: realizează de aproape un an emisiunea „Weekenduri Gold” alături de solistul Deepcentral, Doru Todoruț.

Piesa ”O mie” o puteți asculta accesând link-ul de Youtube https://www.youtube.com/watch?v=_BYDyRWveOM&ab_channel=JESSIE


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background