„Florin Cîțu – Superman” | Filmulețul postat pe contul de Instagram al premierului

Postat de pe 9 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Premierul Florin Cîțu a postat pe Instagram Story un clip în care îl întruchipează pe Superman. Filmulețul, editat cu ajutorul unei aplicații, îl prezintă actorul Brandon Routh interpretând rolul celebrului personaj din filmul „Superman Returns” (Superman Revine), însă fața îi este înlocuită cu cea a lui Florin Cîțu.

În postare, premierul a atașat fotografiei textul „Tehnologia asta” şi îl arată pe Superman cum zboară şi opreşte un avion din cădere. Postarea lui Florin Cîțu a apărut într-un moment extrem de dificil pentru actuala coaliție de guvernare. Criza politică instalată amplifică incertitudinea politică și economică.

Clipul a fost postat după ce cabinetul de miniștrii ai Guvernului Cîțu a trecut de moțiunea de cenzură prin votul PSD, PNL și UDMR. Aceștia au amânat moțiunea până la o decizie a Curții Constituțuinale a României (CCR) pe sesizarea depusă chiar de premier.

Florin Cîțu a declarat joi că va cere demisia preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, şi a preşedintelui Senatului, Anca Dragu (USR-PLUS) dacă decizia Curţii Constituţionale va da dreptate Guvernului, în cazul presupusului conflict instituțional cu Parlamentul pe tema moțiunii de cenzură depusă de USR-PLUS și AUR.

Cabinetul Cîțu este vizat zilele acestea de o moțiune de cenzură depusă de partidele USR PLUS și AUR. Moțiunea este motivată de demiterea unui al doilea ministru USR PLUS, Stelian Ion, și neînțelegerile din cadrul coaliției de guvernare privind Programul de investiții „Anghel Saligny” dar și de neimplementarea reformelor asumate.

Urmărește clipul lui Florin Cîțu de pe Instagram: https://v.iw.ro/video/v/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwcyUzQSUyRiUy/RnN0b3JhZ2UwN3RyYW5zY29kZXIucmNz/LXJkcy5ybyUyRnN0b3JhZ2UlMkYyMDIx/JTJGMDklMkYwOSUyRjEzODE4MjlfMTM4/MTgyOV92aWRlby0xNjMxMTgxNzA4Lm1w/NCZoYXNoPTRiZTYxMDk1NGI3OWE0N2Q0MWFmOWFjNTZmZWMwZWJm.mp4

sursă video: Digi24


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background