Vasile Dîncu: „O să avem un Guvern nou și legitim până pe 1 decembrie”

Postat de pe 4 noiembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Următoarele trei săptămâni vor fi dure, dar decisive”.

Politicianul este încrezător și crede că această criză politică cu care România se confruntă va lua sfârșit curând, până de Ziua Națională. „Poți să te joci de-a politica până la un moment dat. Politicienii s-au săturat de această luptă surdă” – este de părere Vasile Dîncu.

Partidul Social Democrat are acum pe masă propunerea de alianță cu liberalii, iar în baza alegerilor din decembrie 2020, PSD își asumă postul de premier.

Președintele Consiliului Național al PSD susține faptul că această alianță va încerca să realizeze un proiect durabil, pe termen lung: „Ne ducem pe un program de minimum trei ani. Vom încerca să gândim dezvoltarea României pentru următorii ani”.

„Știu, pentru liberali cred că este foarte jenant acum să vină și să ne ceară sprijinul după toate criticile și acuzle aduse. Dar sunt și oameni normali la cap în PNL car au gândit logic și și-au dat seama că aceasta este singura posibilitate” – a adăugat Vasile Dîncu.

Un astfel de scenariu nu ar fi o premieră în politica românească. Uniunea Social-Liberală a fost o alianță politică parlamentară și între partide de stânga și dreapta. Aceasta a fost constituită la inițiativa lui Dan Voiculescu la data de 5 februarie 2011, între Alianța de Centru Dreapta (compusă din Partidul Național Liberal și Partidul Conservator) și Partidul Social Democrat.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background