Iosefina Pascal: „Cerificatul verde și vaccinul au eșuat”

Postat de pe 4 noiembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Pentru a opri acest virsus, tot la medicamente se va ajunge”.

Joi, 4 noiembrie, Marea Britanie a aprobat medicamentul Molnupiravir. Acesta este dezvoltat de compania americană Merck, ca pastilă anti-COVID și este destinată adulților depistați pozitiv care au forme moderate și ușoare – potrivit BBC.

„Evident, o să fie aprobat și în Uniunea Europeană” – este de părere Iosefina Pascal. „Vor mai urma și alte medicamente de companiile astea mari de farmaceutice. Deci, tot medicamentele sunt rezolvarea, nu vaccinul sau certificatul verde. Oare vă întrebați de ce a început presa să vorbească despre aste fix acum. Din intersul Big Pharma, bineînțeles”.

Chiar dacă aproape 84% din toate persoanele în vârstă de 18 ani şi peste sunt complet vaccinate, în Olanda premierul a anunțat noi măsuri restrictive, după ce a crescut numărul cazurilor de Covid-19. „A mers foarte bine vaccinarea în Olanda. Aici cică ar fi valul nevaccinaților. Serios?” – afirmă Iosefina Pascal.

Dosare penale pentru ucidere din culpă

Jurnalista GOLD FM susține faptul că atât Vlad Voiculescu, cât și Ioana Mihăilă pot fi acuzați de ucidere din culpă. „Așa-zișii specialiști ai USR-ului fac afaceri pe spinarea românilor disperați că nu găsesc medicamente în farmacii”.

„Dacă aș fi procurorul general al României, m-aș apuca să redactez dosare penale pentru ucidere din culpă, ucidere cu premeditare, abuz în serviciu, neglișență în serviciu, trafic de medicamente, grup infracțional organizat etc.” – susține jurnalista.

Medicament versus vaccin

Fostul ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă a declarat miercuri, 3 noiembrie, că problema lipsei medicamentelor anti-Covid ”ocupă prea mult din discuţia publică, raportat la importanţa ei”. Mihăilă susţine că vaccinul este unica soluţie pentru reducerea mortalităţii în rândul persoanelor infectate cu SARS CoV-2.

Iosefina Pascal pune această afirmație a fostului ministru pe baza lipsei de experiență: „Păi ce să zică și ea, geniul absolut, dacă nu a folosit medicamente? Vorbește de tratare când ea nu a tratat pe nimeni niciodată. Doamna Mihăilă se ocupă cu epilarea, nu înțeleg ce vorbește ea de epidemiologie”.

”Trebuie să înţelegem că medicamentele nu rezolvă problema. La 1.000 de pacienţi care sunt trataţi cu Remdesivir, 12 sunt salvaţi. E nevoie să tratăm 1.000 de pacienţi cu Tocilizumab ca să salvăm 30. Asta în contextul în care, pentru vaccinare, riscul de mortalitate scade de 20-30 de ori” – a declarat Ioana Mihăilă pentru cei de la Profit News.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background