Un lobbyist pentru Axon a picat în plasa celor de la Greenpeace

Postat de pe 7 iulie 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

Un lobbyist pentru Axon a declarat că compania sprijină public o taxă de carbon. Motivul este că planul reducerii schimbărilor climatice nu o să obțină niciodată suficient sprijin politic pentru a fi adoptat.

Rețeaua britanică Channel 4 a difuzat interviul principalului lobbyist din Washington Keith McCoy. Acesta a fost obținut de la un activist Greenpeace UK. Imaginile au atras furia președintelui și a directorului executiv a Axon.

McCoy le-a spus activiștilor Greenpeace că nu există interes pentru o taxă de carbon. Ulterior, McCoy nu a răspuns cererii unui comentariu din partea mass-media, dar și-a expus părerea pe rețelele de socializare.  ”Sunt profund jenat de comentariile mele și că mi-am dat voie să cad în capcana Greenpeace” spune Mccoy. Acesta a scris și că își cere scuze colegilor de la Axon.

Daron Woods, președinte și director executiv al Axon, a avut comentarii legate de mesajul lui Mccoy. ”Am fost șocați de aceste declarații; ne susținem angajamentele de a găsi soluții la schimbările climatice” a reacționat Woods. Întrebat dacă Mccoy se confruntă cu măsuri disciplinare, purtătorul de cuvânt al Axon Casey Northam, a refuzat să comenteze.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background