Trupa metal Sabaton vine în România! De ce este această formație suedeză de apreciat?

Postat de pe 21 iulie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Sigur va plăcea tuturor. Show-ul făcut de ei este unul incendiar. În contextul actual, mesajul lor este unul foarte interesant!”

Suedezii de la Sabaton se reîntorc la București! Trupa propune un show special pentru fanii din România, un show care va plimba publicul prin întreaga muzică a formației. Concertul va avea loc pe 25 iulie la Arenele Romane în cadrul turneului „The Tour to End All Tours”, iar biletele încă sunt disponibile.

Însă, ce îi face pe aceștia să se diferențieze în industria muzicală? Ei bine, trupa Sabaton este cunoscută pentru temele istorice pe care le abordează în cântecele sale. Aceștia vorbesc despre perioadele război, despre fapte de vitejie și nu numai.

Jurnalista de la GOLD FM, Iosefina Pascal, este o admiratoare a acestei formații și spune că își amintește cu drag de perioada liceului în care ăși ajuta colegii să învețe lecțiile de la istorie cu piesele celor de la Sabaton. „În contextul actual, mesajul lor este unul foarte interesant!” – subliniază Iosefina. „Tocmai de aceea, este foarte important să ne ținem minte istoria așa cum este ea, cum s-a desfășurat de-a lungul timpului”.

„Nu trebuie să ne lăsăm manipulați de romanțarea evenimentelor pentru că, indiferent de care parte a istoriei ne-am afla sau ne vom afla, faptele eroice rămân aceleași. În acest sens, vă invit la Arenele Romane să ne bucurăm de muzica celor de la Sabaton. Sigur va plăcea tuturor. Show-ul făcut de ei este unul incendiar” – a adăugat jurnalista.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România și pe noua platformă goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background