Teodorescu: Românii sunt revoltați în stradă, iar Iohannis ciocnește sfidător șampanie la Cotroceni!

Postat de pe 23 ianuarie 2024

Georgiana Teodorescu (AUR): Românii sunt revoltați în stradă, iar Iohannis ciocnește sfidător șampanie la Cotroceni!

„Cam așa poate fi descrisă prima apariție a președintelui Klaus Iohannis după mai bine de o lună de absență. Românii l-au dat dispărut pe cel care, potrivit Constituției, ar fi trebuit să medieze între societatea românească și stat. Doar că, Iohannis a fost un veșnic absent de la toată problema fermierilor și transportatorilor.

Prioritatea marelui absent Iohannis nu a reprezentat-o problemele celor care își strigă disperarea în stradă de 14 zile. Nici vorbă. Preocuparea lui a fost să ne spună că a revigorat relațiile cu Africa.

Prin tot ceea ce face, Iohannis arată clar că nu este interesat de fermierii și transportatorii care stau în frig de două săptămâni pentru a protesta față de incompetența și incapacitatea guvernanților de a le oferi minimul de condiții pentru buna funcționare.

Românii merită respectul și sprijinul autorităților, nu dispreț și ignoranță din partea celor care ar trebui să le apere interesele!

Am vrea să știm, dacă președintele Iohannis tot se plânge că nu a avut nicio zi de concediu, să ne explice Administrația Prezidențială din ce bani a plătit excursiile la schi sau la Miami, dacă nu era în concediu. De asemenea, dacă a plecat pe banii românilor, așa cum intuim, să explice Administrația Prezidențială care a fost scopul/interesul național al fiecărei călătorii, pentru că altfel vorbim despre folosirea banului public în interese personale”, a afirmat avocat Georgiana Teodorescu, coordonatorul departamentului de relații externe din AUR.

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor                                                   


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background