Teatrul Muzical Ambasadorii a prins aripi de când este condus de Mihai Ciprian Rogojan

Postat de pe 24 august 2022

Teatrul Muzical Ambasadorii a prins aripi de când se află la conducerea acestuia Mihai Ciprian Rogojan. Printre cele mai interesante proiecte demarate anul acesta se regăsește „Educație prin muzică – Poveste africană”, un proiect care s-a derulat între 9 și 31 mai în școli din județul Ilfov și din București, având ca scop atragerea copiilor spre artă prin descoperirea djembei, un instrument de percuție african străvechi, inițiativă la care copiii, cadrele didactice, cât și Inspectoratul Școlar al Municipiului București au reacționat extrem de plăcut. La acest proiect au participat până acum aproximativ 250 elevi, urmând a se relua.


Zilele acestea Teatrul Muzical Ambasadorii s-a mutat cu un alt proiect curajos, „Edutainment”, la Sarichioi, unde susține ateliere de muzică și actorie pentru copiii din zonă cu artiști remarcabili precum: Marius Florea Vizante și Emilia Bebu (actorie), Florin Romașcu și Robert Magheți (percuție). Proiectul s-a bucurat de succes și în celelalte locații în care s-a desfășurat până acum, la Putna și Botiza, incluzând până acum peste 200 tineri cursanți.

Aflat în subordinea Ministerului Culturii, Teatrul Muzical Ambasadorii pregătește intens următorul mare eveniment: „Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii” între 30 septembrie și 2 octombrie


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background