Tăcere totală pe tema mitingului de sâmbătă

Postat de pe 8 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a făcut o trecere în revistă a evenimentelor majore de la protestul din fața Parlamentului din weekend, evidențiind totodată că presa n-a scos niciun cuvințel pe această temă.

În weekend a avut loc în capitală un amplu protest organizat de AUR, unde s-au adunat peste 20.000 de români pregătiți să-și apere țara, copiii și suveranitatea. Nicio televiziune nu a prezentat ce s-a întâmplat la protest, lucru care a stârnit și mai mult curiozitatea românilor.

Iosefina a relatat că au fost foarte mulți jandarmi mobilizați, atât la
Palatul Parlamentului, cât și pe întregul traseu al protestatarilor. Traseul a cuprins sediul PSD, sediul PNL, Ambasada Rusiei (unde s-a scandat „Criminalii!” și „Vrem pace”), Ambasada Ucrainei (aici nu s-a scandat nimic, deși Ucraina ne distruge agricultura și Delta). Protestul a fost foarte bine organizat și au participat numeroase partide, ceva mai mici, ce-i drept. Oamenii au cerut retragerea PL-X-urilor 143, 144 și 145.

„Părerea mea este că acest protest a fost un mesaj puternic dat PSD-ului, pentru că mare parte din electoratul PSD nu se mai simte reprezentat de PSD, și vorbesc aici despre oamenii simpli, oamenii cu probleme de subzistență, oamenii defavorizați”, a punctat Iosefina Pascal.

Cel mai probabil, nu s-a permis difuzarea protestului la televizor pentru că se dorește ascunderea sub preș a proiectelor de lege menite să distrugă țara, iar cu această ipoteză Iosefina Pascal a încheiat emisiunea.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background