SUMMITUL EDITĂRII GENETICE: Omul care a modificat genetic bebeluși!

Postat de pe 6 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În a treia parte a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat o știre șocantă: există un summit internațional pentru editarea genetică.

În era progresistă în care am intrat, rămânem tot mai siderați de la o zi la alta aflând ce le mai debitează mintea progresiștilor de tipul celor de la Davos. Informația de ultimă oră din distopia progresistă este existența unui summit internațional pentru editarea genomului uman. Dacă până nu demult părea de-a dreptul SF ca oamenii să poată fi realmente modificați genetic în fel de fel de laboratoare, iată că astăzi această știre este cât se poate de reală.

„Avem deja un domn care își face mea culpa, Hedge Jiankui, omul de știință care a editat genele bebelușilor și care recunoaște că s-a grăbit. Omul ăsta a modificat genetic trei bebeluși, le-a alterat genomul și acum recunoaște că s-a cam grăbit, că nu e tocmai bine?!”, a prezentat moderatoarea emisiunii, Iosefina Pascal. Este vorba despre un om de știință din China care s-a jucat de-a Dumnezeu și a schimbat pentru totdeauna viitorul a trei bebeluși fără nicio vină.

Să ne tot așteptăm la astfel de știri, având în vedere încotro a pornit omenirea, o direcție total greșită și în neconcordanță cu viața umană așa cum o știam până acum.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background