Spânu: Urmează o nouă pandemie și, din păcate, mulți români vor fi din nou victimele manipulării de stat

Postat de pe 12 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a afirmat cu tristețe că se apropie o nouă pandemie, iar oamenii vor avea din nou de suferit din cauza manipulării.

După ce a fost făcut public documentul care devoalează minciuna babană din plandemie, reliefând care sunt adevăratele daune extrem de grave lăsate de vaccinurile experimentale (41 de mii de pacienți suferă de efecte adverse mai mult sau mai puțin grave), Ministrul Sănătății a ieșit public și a făcut niște declarații șocante, menite să bagatelizeze întregul incident și să mușamalizeze faptul că se încearcă impunerea noului vaccin bivalent.

Marii jurnaliști din pandemie, care odinioară nu mai știau ce să facă și cum să facă să promoveze vaccinul și să-și bage cozile în campania de vaccinare, vin acum să critice cu vehemență aceleași vaccinuri, știrea momentului fiind reprezentată tocmai de această dezvăluire legată de efectele adverse extrem de periculoase și de grave pe care le au. Monica Pop a fost amintită în cadrul emisiunii ca fiind singurul cadru medical cu notorietate care și-a exprimat în mod public îndoiala față de eficacitatea și siguranța vaccinului. Ce încredere să mai aibă cetățenii în medicii care au mințit, care au fost lași și care au tăcut mâlc în pandemie? Și-așa încrederea în sistemul medical era extrem de șubredă; acum sigur e spre inexistentă.

Noua manipulare legată de vaccinul bivalent

„Va fi la fel ca în pandemia din 2020, pentru că, din păcate, memoria colectivă este scurtă și nu face conexiuni. Mâine dacă se ia de la capăt povestea așa va fi! Simt eu că urmează o nouă pandemie și, din păcate, opinia publică iar va pune botul”, a subliniat Ion Spânu. De ce vor fi din nou păcăliți oamenii? Pentru că se tem de moarte, așa este omul construit, și vor fi disperați să se salveze, fără să mai țină cont de ce au trăit în timpul pandemiei trecute.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background