Spânu: Institutele de sondare ce manipulează să fie pedepsite penal!

Postat de pe 18 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a analizat critic Eurobarometrul emis de la Bruxelles, ce indică un mare entuziasm de participare la vot, respectiv o opinie majoritar favorabilă referitoare la activitatea UE.

A fost publicat ieri un eurobarometru, publicat de toate „U.M.-urile de presă”, care arată că se va participa într-o proporție covârșitoare la alegerile europarlamentare, că lumea este foarte mulțumită de activitatea liderilor UE și că oamenii sunt preocupați de pace, dar vor să se pompeze bani în armament pentru a apăra acest „ideal”. Se pare că acesta este trendul (sau ordinul), fapt recunoscut cel puțin de reprezentanții PSD-PNL.

„Ar trebui să existe o lege care să condamne cu închisoarea (închisoare pe ani grei) înșelătoria prin sondaje! Așa, nimeni nu ar mai face astfel de sondaje mincinoase”, a declarat jurnalistul Ion Spânu, demonstrând că europarlamentarele înregistrează cea mai mică prezență la vot, acesta fiind unul dintre motivele pentru care s-a decis comasarea localelor cu europarlamentarele. Eurobarometrul nu arată decât că Parlamentul European se află într-un teribil declin dacă recurge la astfel de tertipuri care sunt complet împotriva democrației și realității istorice.

Este posibil ca interesul cetățenilor pentru alegerile europarlamentare să fi crescut tocmai pentru că suveraniștii câștigă din ce în ce mai mult teren. Misiunea dictată de la nivelul PPE și PES către toate statele membre este tocmai distrugerea curentului suveranist, pentru că există o teamă imensă că partidele tradiționale (care s-au dovedit a fi toxice și anti-democratice) își vor pierde puterea.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background