Spânu: Începând de azi se va pune problema înlocuirii lui Biden de la candidatura la prezidențiale!

Postat de pe 7 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a analizat efectele discursului de azi al lui Biden în fața Congresului American, demonstrând că acesta poate fi declanșatorul eliminării din cursa prezidențială a locatarului de la Casa Albă.

Astăzi va avea loc un important discurs în fața națiunii, susținut de președintele celui mai important stat, SUA, dar din postura unui om ce apare astăzi ca fiind profund afectat de boală și de senilitate. În contrast, cu puțin timp în urmă, „rivalul” său, Vladimir Putin, a făcut o demonstrație de forță și luciditate, ținând un discurs elocvent și serios în fața Adunării Generale. Discursul de astăzi în fața Congresului American ar putea marca începutul sfârșitului pentru Joe Biden.

„Va fi vorba despre felul lamentabil în care un președinte american iese din jocurile politice. Niciodată până acum nu s-a mai întâmplat așa”, a evidențiat Ion Spânu. Momentul cheie al discursului din această seară ar putea fi tocmai acela în care Joe Biden le va cere susținătorilor lui Nikki Haley, care s-a retras după „Super Tuesday”, să treacă de partea lui și să-l voteze. Imaginea va fi una de-a dreptul caricaturală, având în vedere că majoritatea susținătorilor lui Haley se vor muta în tabăra lui Trump, un candidat mult mai vrednic și mai puternic (atât fizic, cât și din punct de vedere politic) decât Biden.

Iulia Navalnîi a fost invitată la discursul lui Biden în fața Congresului, dar nu va participa. Jurnalistul Ion Spânu a explicat această decizie prin faptul că fie în America nu se mai poate digera un discurs împotriva lui Putin, fie Navalnaia va fi folosită pentru a propulsa în plus un viitor candidat din partea democraților. Cert este că începe operațiunea de eliminare a lui Biden de pe scena politică, iar inițiatorul acestui demers va fi chiar… Biden însuși, prin greșelile pe care le va comite inevitabil în timpul discursului de diseară. Deja sondajele arată că americanii nu mai doresc susținerea cu orice preț a Ucrainei, ceea ce este în totală opoziție cu politica președintelui belicos Biden.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background