Sorin Roșca Stănescu: „Voi lansa o bombă de presă referitoare la Arafat și răspândirea Omicron în România”

Postat de pe 7 decembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul și fostul senator Sorin Roșca Stănescu a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: Cei mai periculoși oameni astăzi sunt cei nevotați de populație. Ei construiesc statul subteran și statul polițienesc în țara asta”.

Sorin Roșca Stănescu a dezvăluit în exclusivitate pentru Gold FM că mâine, 8 decembrie, va publica un editorial prin care va demonstra cum Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, ar fi cel care a adus noua formă de coronavirus în România. „El l-a adus, el l-a răspândit. A făcut-o din incompetență, nu cred că a făcut-o cu rea intenție. Dar dacă mă înșel, e de a dreptul criminal” – susține jurnalistul.

Informațiile ce vor urma să fie publicate de Sorin Roșca Stănescu provin de la jurnaliști remuniți din România care s-ar teme să semneze în nume propriu. „Acestora le este frică să nu le fie închise site-urile, posturile de radio sau de televiziune, așa că mi-au trimis mie pentru că nu mi-e frică de nimic” – a adăugat fostul senator.

Raed Arafat, entitatea supremă?

Raed Arafat s-ar fi stabilit pe poziții în tot ceea ce înseamnă combaterea pandemiei, el ar procura toate materialele medicale, el ar face achiziții le prețuri exorbitante și tot el ar fi cel care procură medicamentele esențiale pentru oameni, potrivit lui Sorin Roșca Stănescu.

„O bună parte din decesele înregistrate a murit din cauză că nu s-au înregistrat la timp medicamentele necesare” – observă Sorin Roșca Stănescu. „Cei mai periculoși oameni astăzi sunt cei nevotați de populație. Ei construiesc statul subteran și statul polițienesc în țara asta”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background