Moderatoarea Golden Hour, Jessie, lansează o colindă special pentru românii din diaspora

Postat de pe 7 decembrie 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

Cu toate ca Jessie ne-a obișnuit cu producțiile sale de muzica pop, artista și-a propus să le facă fanilor o surpriză de sărbători și să lanseze o colindă. Piesa „Întoarce-te acasă” este compusă integral de Jessie, fiind un mesaj de suflet al artistei pentru cei aproape 5 milioane de români din diaspora, care vor sa se întoarcă acasă de sărbători alături de familiile lor și cei apropiați, dar suferă din cauza stării generale de incertitudine provocată de situația actuală.

În ciuda momentului greu prin care mulți romani trec, Jessie livrează mesajul „Întoarce-te acasă” într-o manieră consolatoare și optimistă, atât pentru cei plecați, cat și pentru familiile care îi așteaptă acasă de sărbători. Cum putem deduce încă din titlu, piesa „Întoarce-te acasă” are un puternic mesaj de reuniune pentru familii, pentru prieteni și iubiți.

Producția colindei a fost realizată în totalitate de Adrian Kiseleff, fostul pianist al legendarei trupe „Compact”: „A fost o adevărată plăcere să lansez <<Întoarce-te acasă>> împreună cu Jessie, care are o voce caldă, numai bună de colindat. Mă regăsesc în totalitate în mesajul piesei! Vă doresc să o ascultați cu bucurie în suflete. Sărbători Binecuvântate tuturor!”

Jessie trăiește situația descrisă pe pielea ei: „Am scris aceasta piesă cu gândul la bunica mea, care trăiește în Chicago… ne este dor de ea, iar acesta este unul dintre puținii ani în care nu poate să vină acasă de sărbători. Sunt convinsă că mulți romani trec prin ceea ce trec și eu acum, așa că vreau să le dedic această colindă tuturor celor care se regăsesc în mesaj, sper că melodia să le ajungă la suflete. Îi invit pe toți romanii să rămână veseli și optimiști, vor veni și zile mai bune! Sărbători Binecuvântate tuturor!”

Cine este Jessie, artista Gold Fm

Pe lângă o artistă de succes, Jessie este și o moderatoare de radio, cunoscută pentru realizarea emisiunii ”Golden Hour”, ce este difuzată de luni până joi, de la ora 18. De luni până joi, Jessie analizează subiectele cele mai importante din lumea muzicii, teatrului și filmului, alături de invitați importanți precum Radu Groza, Raluca Moianu sau Geroge Ivașcu.

Golden Hour este o emisiune numai bună de ascultat în drive time, subiectele fiind prezentate pe un ton vesel, cu tinerețe și optimism, totul pe 96,9. ”Îmi doream de mult timp să realizez această emisiune și sunt extrem de încântată că din 8 noiembrie o să fiu alături de ascultătorii Gold FM în fiecare seară – a declarat Jessie. Motto-ul emisiunii este ”Cărți, filme, lansări, subiecte mondene și idei de milioane, pe toate le caut, le strâng pentru voi și vi le dau înapoi!”

Jessie este cunoscută și pentru participarea la ediția din 2018 a concursului Eurovision, unde a interpretat piesa ”Lightning Strikes”. Artista este o prezență cunoscută în Transilvania, unde a susținut zeci de concerte și a prezentat multe evenimente. De asemenea, Jessie este și creator de conținut pe rețelele de socializare, unde se bucură de un real succes având sute de mii de urmăritori.

Pe plan muzical, Jessie a lansat la jumătatea lunii noiembrie piesa ”Regret”. Aceasta a fost realizată în colaborare cu producătorul Alexander Sambo, un tânăr care realizează piese pentru cei mai mari artiști din Romania. Cu toate că Jessie a lansat piese de succes în trecut, vedeta Gold FM e îndrăgostită de ultima ei producție muzicală: „Sambo, talentatul producător de la DeMoga Music a reușit să surprindă foarte fidel ideile mele muzicale în producția piesei … mai pune-ți și faptul că la songwriting am lucrat împreună cu Loredana Cavasdan, care nu doar că e foarte înzestrată, dar e si Orădeancă de-a mea … ce să mai, succes garantat!”

De asemenea, a lansat la începutul lunii septembrie ”O mie”, prima piesă compusă integral de artistă. Aceasta a fost realizată în colaborare cu producătorul Adrian Kiseleff, fostul pianist al trupei Compact. Plină de optimism, piesa este inspirată de o poveste de dragoste la malul mării, unde partenerii își dau unul celuilalt ”O mie de motive” de despărțire, însă dragostea este cea care învinge de fiecare dată. Videoclipul este filmat la malul Mării Negre, în diverse locații de pe litoralul românesc.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background