Ședința secretă din Parlament are ca scop influențarea votului pentru o finanțare a Israelului!

Postat de pe 23 noiembrie 2023

Ion Spânu explodează scandalul ședinței secrete a Parlamentului: filmul a fost prezentat spre a influența votul pentru o viitoare finanțare a Israelului!

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a dezvăluit detalii incendiare despre ședința secretă a Parlamentului României, prezentând care ar putea fi cauzele și consecințele.

Deputatul AUR Ringo Dămureanu, care este și secretarul Parlamentului României, a dezvăluit astăzi într-o conferință de presă la Craiova că a fost invitată în Israel o delegație din România, condusă de Alfred Simonis. În această delegație trebuia să fie un membru din fiecare partid, însă AUR-ului i-a fost refuzată participarea. Întors din Israel, Simonis a luat decizia de unul singur ca următoarea zi, marți, să se organizeze ședința secretă din Parlament. Art. 33, al. 1 din „Regulamentul activităţilor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului”, spune: „Deputaţii şi senatorii sunt obligaţi să fie prezenţi la lucrările comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului şi să se înscrie pe lista de prezenţă a şedinţei comune, ţinută de secretari”, ceea ce înseamnă că parlamentarii români au fost obligați să vizioneze ororile comise în războiul din Orient și proiectate în Parlamentul transformat în cinematograf.

„Ei au fost într-o misiune, pentru că în Israel le-a fost dat acest film pentru a fi proiectat în Parlament. Li s-a dat acest film să fie prezentat ca argument al Israelului pentru ceea ce se întâmplă în Fâșia Gaza, pentru că s-au speriat, probabil, de reacțiile din toate țările. Și, atenție, spune deputatul Ringo Dămureanu că el a aflat că acest film a fost prezentat ca argument pentru o viitoare finanțare”, a dezvăluit Ion Spânu. Așadar, ședința secretă din Parlament a reprezentat o acțiune de lobby prin care să fie convinși parlamentarii ulterior să voteze pentru o finanțare către Israel. Nu exista un motiv legal pentru a convoca o astfel de întâlnire în scopul vizionării acelui material horror. Mai mult decât atât, o astfel de ședință trebuia anunțată din urmă cu 10 zile, obligatoriu. S-a practicat, așadar, o acțiune ilegală de trafic de influență la nivelul Parlamentului României pentru bani.

„Opinia publică trebuie să primească răspunsurile ce se impun pentru că este vorba de cea mai importantă instituție a statului și nimeni din afară nu are dreptul să impună prevederi ilegale și neconstituționale pe care aleșii noștri să fie obligați să le respecte! Iar întrebările sînt acestea:

– cine a cerut ca această ședință secretă să aibă loc?

– cine este inițiatorul acestui proiect și cine l-a susținut?

– cum s-a aprobat în plen acea ordine de zi și dacă s-a respectat termenul de 10 zile, prevăzut de art. 17 din Regulament?

– care este motivul pentru a fi invocată procedura de urgență’?

În lipsa acestor răspunsuri, suntem îndreptățiți să credem că elemente străine au impus Parlamentului, cu ajutorul unor cozi de topor din interior, organizarea acestei ședințe secrete, ceea ce înseamnă un grav abuz și chiar un precedent care poate genera un atentat la securitatea țării!, a concluzionat jurnalistul Ion Spânu.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background