Se dorește legalizarea editării genetice în plin scandal mediatic în UK!

Postat de pe 6 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Scandalul momentului îl are în prim plan pe Matt Hancock, fostul ministrul al Sănătății din Marea Britanie, după ce au fost publicate conversațiile sale private cu anumiți consilieri ai săi, mesaje în care se arăta clar că ei „programau” când urma să lanseze o nouă variantă de covid care să sperie populația, după cum a prezentat Iosefina Pascal în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM.

The Telegraph a încercat să ia legătura cu fostul ministru al Sănătății pentru a clarifica întreaga situație, însă acesta a preferat să sară direct la amenințări și la injurii în loc să-și asume responsabilitatea pentru faptele sale. Drept urmare, cei de la The Telegraph au decis să publice mesajele și emailurile pe care le aveau în posesie.

În toamna anului trecut, Boris Johnson se pregătea să ridice restricțiile, pentru că nu mai era justificat lockdown-ul, însă imediat au sărit oamenii de știință să spună că oamenii nu sunt pregătiți pentru revenirea la normal, aducând drept argumente date false. Așadar, întreaga operațiune pare să fi fost foarte bine pregătită din punct de vedere mediatic

Oamenii mureau pe capete, copiii erau împiedicați din a merge la școală, angajații erau condiționați de vaccinare ca să-și poată exercita munca, iar Hancock era preocupat de cum să facă mai mulți bani și râdea cu apropiații săi de așa-zisele teorii ale conspirației legate de cipurile lui Bill Gates.

În toiul acestui scandal, guvernul Marii Britanii plănuiește să modifice legea pentru a permite editarea genetică a embrionilor!?  „Cu scandalul cât casa peste ei pe tema plandemiei, ei vor să legalizeze editarea genetică a bebelușilor pentru a preveni bolile genetice. Nu se poate chiar așa să ne jucăm de-a Dumnezeu!”, a concluzionat Iosefina Pascal.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background